Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«З тобою я думаю про дітей»: «Холостячка» Злата Огнєвіч вибрала собі чоловіка

«Я кажу тобі «так». Я готова створити з тобою сім’ю».

Фото із сайту showbiz.fakty.ua.

«З тобою я думаю про дітей»: «Холостячка» Злата Огнєвіч вибрала собі чоловіка

У фінальному випуску шоу «Холостячка» на СТБ 3 грудня співачка сказала «так» вже двічі раніше одруженому підприємцеві з Києва Андрію Задворному (обоє на фото)

«Ти потрібна мені, ти важлива, ти — причина мого щастя. Поряд з тобою я думаю про дітей, про будинок, про сім’ю, — гаряче освідчувався Андрій Задворний. — Я хочу, щоб ти стала моєю… Я кохаю тебе. Виходь за мене».

«Наші стосунки з тобою, як гірки. Я довго думала, чи зможу стати щасливою поруч із тобою, і сумнівів було багато… Не кожна закоханість може перерости в кохання. Ми обоє це знаємо. Але моя закоханість переросла… Я люблю тебе. Я кажу тобі «так». Я готова створити з тобою сім’ю», — відповіла Злата.

Її обранцеві Андрію Задворному 31 рік, чоловік уже двічі був одружений, має 6–літню доньку. Навчався у Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого. Він — підприємець, запустив власне виробництво дерев’яних іграшок для дітей. Серед його хобі — подорожі.

Не кожна закоханість може перерости в кохання. Ми обоє це знаємо. Але моя закоханість переросла… Я люблю тебе.

Зазначимо, що у фінальному випуску «Холостячки» Злата Огнєвіч була на побаченні з трьома чоловіками — Андрієм Задворним, бізнесменом Дмитром Шевченком і психологом Романом Свечкоренком. Останній покинув проєкт ще до фінальної церемонії. Злата попрощалася з ним, оскільки не захотіла будувати стосунки з одруженим чоловіком.

До речі

Багато глядачів передачі після фіналу накинулись на Злату із критикою через такий її вибір, адже бачили її у парі із Шевченком, який, до слова, покинув проєкт зі сльозами на очах. Огнєвіч здивувалась такій кількості негативних відгуків. «Ось ці всі коментарі від абсолютно незнайомих людей мене глибоко дивують. Наприклад, у мене немає звички писати гидоту незнайомим людям — навіщо? Я люблю свою енергію спрямовувати в інший бік», — написала Огнєвіч. Вона подякувала хейтерам за те, що знайшли для неї час, завелися і «випустили ракету» в коментарях. «Усе, що ви бачите в мені — це не моє, це ваше. Моє — це те, що я бачу у вас», — по–філософськи підсумувала вона.

Лія ЛІС.

Читайте також: За народження дитини батькам пропонують вручати ключі від квартири та три мільйони гривень.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel