Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Що віщують зорі

Фото: Pixabay.

Що віщують зорі

Гороскоп на 3–9 січня 2022 р.

ОВЕН. Досить напружений і насичений період. Потрібно встигнути багато чого завершити. Але поки не починайте щось нове, постарайтеся не форсувати події, це буде лише розтрачанням сил. Постарайтеся зберігати душевну рівновагу й вчіться радіти тому, що маєте. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

ТЕЛЕЦЬ. Вам доведеться вийти за рамки звичного оточення, щоб знайти краще вирішення складної ситуації та побачити перспективи. Ви можете опинитися перед вибором нового шляху для своєї кар’єри, але не доводьте себе до перевтоми. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

БЛИЗНЮКИ. У вас може виникнути почуття ностальгії, постарайтеся не піддаватися смутку. Адже на вас чекають радісні події й приємні зустрічі. Не бійтеся мріяти й братися за реалізацію нових проєктів. У вас усе вийде! Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

РАК. Імовірні деякі труднощі в справах. Але ви зможете це здолати і довести свою професійну компетентність як у великих питаннях, так і в дрібницях. Тож ваш авторитет значно зросте, а це буде сприяти просуванню кар’єрними сходами. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

ЛЕВ. Очікуйте на приємні звістки, це вдалий період для нових знайомств. Ваші можливості розширяться, але краще зайнятися якою–небудь конкретною справою, зосередитися на ній. Але, думаючи про грандіозні задуми, співставте свої сили з реальністю. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

ДІВА. Довіряй, але перевіряй — ось одне з головних завдань тижня. Ви зможете досягти будь–яких вершин, але тільки при критичному відношенні до себе і ще більш критичному — до навколишніх. Плануйте конструктивну розмову з начальством. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

ТЕРЕЗИ. Труднощі й перешкоди, що виникли перед вами, будуть поступово відступати. Зате відкриються блискучі перспективи й у кар’єрі, і в особистому житті. Тільки бажано поки не говорити про свої плани й задуми, тоді вони мають шанс реалізуватися. У вихідні варто гарно відпочити. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

СКОРПІОН. Ви не можете не помітити посмішки фортуни. Вас чекає кар’єрний ріст і великий прибуток. Здійсняться ваші давні мрії й бажання. До вашої думки буде прислухатися начальство. У вас буде можливість порадувати своїх близьких у вихідні. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — субота.

СТРІЛЕЦЬ. Вас буде супроводжувати успіх у просуванні нових ідей і оригінальних розробок. Прихильна увага начальства й колег вам забезпечена. У вихідні можливі втома та емоційна нестійкість. Сприятливий день — середа, несприятливий — вівторок.

КОЗЕРІГ. Запорука успіху зараз у використанні особистих і ділових зв’язків. Цей тиждень запам’ятається багатьма зустрічами і цікавими знайомствами. Не відкладайте вирішення назрілих проблем у довгий ящик. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

ВОДОЛІЙ. Настав період активних дій, коли від вас буде потрібна заповзятливість. Будьте на висоті, не давайте приводу недоброзичливцям і заздрісникам. Якщо займете принципову позицію, то ваші задуми втіляться в життя. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

РИБИ. На роботі ймовірні несподівані зміни, можливі далекі поїздки й відрядження. Не варто боятися діяти й проявити себе — і все складеться вдало. Постарайтеся закінчити старі справи. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

Читайте також: Магнітні бурі у січні 2022-го: коли судини здавить найсильніше.

Реклама Google

Telegram Channel