Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Пластичний хірург розкрив секрет зовнішності 74-літньої Ротару

Дивлячись на це фото, важко повірити в реальний вік співачки, адже вона виглядає набагато молодшою.

Фото із сайту hochu.ua.

Пластичний хірург розкрив секрет зовнішності 74-літньої Ротару

А також вказав на недолік

За словами фахівця, у свої 74 роки народна артистка України Софія Ротару має «найкрутішу пластику». Як їй вдається дивувати своєю зовнішністю попри вік, розповів пластичний хірург Володимир Плахотін у коментарі для видання «Комсомольська правда».

Мені, як фахівцеві, впадають в очі перекачані щоки: в ділянці скул по 5–6 «кубиків» гелю.

«На пластику Софія Михайлівна не шкодує коштів, — сказав він. — З усіх представлених артистів у неї вона найкрутіша. Але мені, як фахівцеві, впадають в очі перекачані щоки: в ділянці скул по 5–6 «кубиків» гелю, це дуже пристойний обсяг. Звичайно, у Ротару чудово підтягнутий овал обличчя: на мій погляд, таких процедур було як мінімум дві–три. Хірургічно скориговані верхні й нижні повіки», — пояснив він.

За словами лікаря, у випадку з Ротару можна побачити «грамотний мікс», при якому «важка артилерія» пластики поєднується з більш делікатними косметологічними процедурами. «Співачка, як то кажуть, на ботоксі. Але не можна не відзначити і її неймовірну природну красу, потужні гени — це ідеальна основа для роботи пластичного хірурга», — констатував Плахотін.

Лія ЛІС.

Реклама Google

Читайте також: У день народження Степана Бандери українці знову про нього співають (Відео).


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel