Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Як повернути свіжість обличчю після вечірок

Корисні поради!

Фото Pixabay.

Як повернути свіжість обличчю після вечірок

Сліди втоми завжди найбільш помітні на лиці. Але не варто уникати веселощів, адже існує багато способів, як виглядати свіжими та красивими навіть після шалених ночей

Набряки, маленькі зморшки, нечіткий контур обличчя і розширені пори – усі ці проблеми, викликані випитим напередодні алкоголем і нестачею сну, можна завуалювати. Пропонуємо звернути увагу на 3 наступні способи, як освіжити вашу шкіру.

1. Використовуйте б’юті-продукти з охолоджувальним
ефектом

Завжди тримайте в холодильнику кубики льоду, а на полиці – маски, сироватки і спеціальні засоби з охолоджувальним ефектом. Використовувати їх приємно і дуже корисно, тому що вони відмінно справляються з набряками.

Завжди тримайте в холодильнику кубики льоду, а на полиці – маски, сироватки і спеціальні засоби з охолоджувальним ефектом.

Але будьте обережні з льодом, якщо ваша шкіра схильна до куперозу або на ній уже помітні тонкі судини.

2. Наклейте патчі

Зона навколо очей завжди виділяється після важкої ночі. Ваші темні кола швидко зможуть врятувати і приховати спеціальні патчі на тканинній, целюлозній або гідрогелевій основі. З ледь помітними зморшками впорається гіалуронова кислота й аденозин, а для свіжості вашого обличчя спрацюють вітаміни С і P, арніка, кофеїн. Наклейте патчі під очі на 10–30 хвилин – і ви одразу побачите потрібний ефект.

3. Допоможуть листові маски

Для такої б’юті-процедури підійде будь-який продукт: зволожувальні, ліфтингові, антивікові, розгладжувальні маски. Завдяки глибокому зволоженню пори будуть здаватися меншими, а зморшки стануть менш вираженими. Вітаміни та компоненти, що поліпшують мікроциркуляцію, добре подіють на колір обличчя і повернуть рум’янець.

Наклейте таку маску на обличчя і прийміть горизонтальне положення – 15 хвилин не замінять спа-процедуру, але точно допоможуть виглядати краще. Зберігайте маски в холодильнику.

Читайте також: У МОЗ дали поради українцям, які переп'ють на Новий рік.

Реклама Google

Джерело: health.24tv.ua.
Telegram Channel