Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Ті, хто організовує війну між Зеленським і Порошенком, –  добивають самого ж Зеленського…»

«Навколо Володимира Олександровича перебувають люди, які працюють в інтересах ворога».

Фото із сайту vybory.pravda.com.ua.

«Ті, хто організовує війну між Зеленським і Порошенком, – добивають самого ж Зеленського…»

Нинішнього главу України скеровують у русло, коли замість консолідації нації і посилення співпраці із союзниками він воює зі своїм попередником і розпалює внутрішнє протистояння. Про це політик Роман Безсмертний (на фото) заявив у програмі «Студія Захід з Антіном Борковським» на «Еспресо.TV»

«Ті, хто підсовує Зеленському парадигму «Зеленський vs Порошенко», війна між Зеленським і Порошенком, — вони просто добивають самого ж Зеленського. Вони провокують внутрішнє протистояння, яке використовуватиме ворог. Усі ж прекрасно розуміють, що в ситуації, яка зараз складається, під тиском Кремля розпалити внутрішню війну — це просто єлей для Москви», — зазначив політик.

За його словами, це «дитяча поведінка в серйозній політиці». І вона дає змогу зрозуміти, що навколо Зеленського — людини, не обізнаної з внутрішньою політикою (вже не кажучи про зовнішню), перебувають люди, які працюють на ворога.

За словами Романа Безсмертного, це «дитяча поведінка в серйозній політиці».

«Оцей приклад — формування і оголошення звинувачення п’ятому Президенту — це протуберанець, який вискочив. Але треба розуміти, що 24 години на добу цю людину спрямовують у тому напрямку, який не має ніякого стосунку до консолідації нації, до роботи зі своїми союзниками або членами клубу, що допомагає Україні, з Вашингтоном, із Парижем, Берліном і так далі. Фактично Зеленського як Президента обтяжують лише питаннями його стосунків із Порошенком, з політичними опонентами», — додав Роман Безсмертний.

Реклама Google

На його переконання, насправді це є наративом, закинутим сюди з Росії, який є складовою агресивної війни Кремля проти України. «Сам Зеленський цього не розуміє, а люди, які є біля нього, просто здають у такий спосіб інтереси України. Чи то в спосіб провалу операції «вагнергейт», чи то через видачу Цемаха, чи через розпалювання внутрішнього конфлікту. Такі моменти підтверджують те, що навколо Зеленського перебувають люди, які працюють в інтересах ворога», — підсумовує політик.

Ольга СОКОЛОВА.

Читайте також у нас: «Колишні колеги Зеленського з «Кварталу» розкрили його план».

Telegram Channel