Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
«Слуги» звинуватили Порошенка у держзраді й того ж дня анонсували «Сватів» на «Росії-1»

Російські танки заходять, як правило, після «Сватів».

Фото із сайту texty.org.ua.

«Слуги» звинуватили Порошенка у держзраді й того ж дня анонсували «Сватів» на «Росії-1»

У головних ролях в серіалі знімаються антиукраїнські актори, а його дія відбувається у лукашенківській Білорусі

Йозеф Геббельс міг лише мріяти про таке вміння пудрити мізки людям, заявив із цього приводу народний депутат від «Європейської Солідарності» Микола Княжицький. «Талант Зеленського і «слуг народу» з «Кварталом» полягає в тому, що вони в один день можуть звинуватити Порошенка у держзраді (через купівлю вугілля під час опалювального сезону 2014–2015 років — Ред.) й анонсувати показ проданого на пропагандистський російський канал «Росія-1» свого серіалу «Свати» з антиукраїнськими акторами у головних ролях, дія якого відбувається у лукашенківській Білорусі. Геббельс міг лише мріяти про такі таланти пудрити мізки людям», — написав він у фейсбуці.

Вже через 3 тижні після інавгурації Президента Володимира Зеленського Міністерство культури України вилучило Добронравова з переліку осіб, які загрожують національній безпеці України.

Як відомо, 20 грудня російський пропагандистський канал «Росія-1» анонсував прем’єру нового сезону телесеріалу «Свати», призначену на 27 грудня. У довідці до фільму зазначається, що це комедійний телесеріал студії «Квартал 95» російською мовою.

ДО РЕЧІ

Конституційний Cуд України визнав конституційною заборону фільмів і телепередач, одним із учасників яких є особа, внесена до Переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці України. До таких належить актор серіалу «Свати» Федір Добронравов, який підтримав окупацію Криму РФ і був в українському «санкційному списку». Проте вже через 3 тижні після інавгурації Президента Володимира Зеленського Міністерство культури України вилучило Добронравова з переліку осіб, які загрожують національній безпеці України, а СБУ в липні 2019 року скасувала заборону на його в’їзд в нашу державу. Як бачимо, «95 квартал» та «Свати» мають особливий режим сприяння з боку Президента, який такі дії не вважає «торгівлею на крові».

Василь КІТ

Читайте також: «Підозра Порошенку — це вимога Путіна, щоб він погодився із Зеленським говорити»

Telegram Channel