Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Барбара Брильська зламала хребет

Популярність Барбарі Брильській принесла роль Наді Шевельової у мелодрамі Ельдара Рязанова «Іронія долі, або З легкою парою» (1975). На жаль, її партнер по фільму Андрій М’ягков (зіграв Женю Лукашина) цьогоріч помер від серцевої недостатності.

Фото із сайту youtube.com.

Барбара Брильська зламала хребет

Відома польська акторка не може ходити

Зірка новорічного фільму «Іронія долі, або З легкою парою» розповіла, що вона не рухається самостійно та практично не розмовляє. Знаменитість скасувала всі інтерв’ю та попросила журналістів не турбувати її найближчим часом.

Як саме артистка травмувалася, наразі невідомо. Вона зізналася ЗМІ, що молиться за своє подальше одужання, проте жодних прогнозів від медиків не має.

Лікарі діагностували в артистки рак язика. 

«Я хвора, голос у мене зараз дуже поганий. Потрібно почекати, я дуже не в формі. Молюся. Не можу навіть зустрітися з людьми. Зламаний хребет... ви розумієте, що це таке? Це довго все відбувається — реабілітація і так далі. Я не у формі — у фізичній та духовній. Що буде далі, не знаю. Ніхто не знає», — повідомила 80-річна зірка журналістам по телефону.

Нагадаємо, у березні 2020 року стало відомо, що Барбара Брильська бореться з онкологічним захворюванням. Лікарі діагностували в артистки рак язика. Вона вважає за краще не поширювати інформацію про свою хворобу, а в період пандемії зовсім не виходила на зв’язок із пресою та фанатами.

Анна КРАВЧУК.

Читайте також: 40-річний чоловік наколов наркотиками і зґвалтував 17-літню дівчину.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel