Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Магнітні бурі у січні 2022-го: коли судини здавить найсильніше

Побережіть себе!

Фото із сайту rbc.ua.

Магнітні бурі у січні 2022-го: коли судини здавить найсильніше

У перший місяць нового року на нас чекають чотири небезпечні хвилі космічної негоди

11–го і 12–го січня. І американське NASA, і російський Фізичний інститут імені П. М. Лебедєва сходяться в оцінці, що це будуть слабкі геомагнітні збурення. Обережність слід проявити людям, які страждають від хронічних захворювань.

15 січня. Буря силою в три бали, можливі головні болі, відчуття тривожності і втоми, проблеми зі сном і психологічним станом.

18 січня. Її хвилі не повинні перевищити трьох–чотирьохбальний поріг. Але від надмірних фізичних навантажень у цей час варто відмовитися.

20–21 січня. Очікується, що це буде вже серйозний удар. Варто заздалегідь розібратися з усіма важливими справами, що вимагають підвищеної концентрації фізичних і розумових зусиль, а кінець семиденки максимально розвантажити від справ.

Доросла людина повинна пити від 1,7 до 2,8 літра води протягом дня (залежно від її ваги).

Як подбати про себе у такі дні:

1. Найважливіше – налагодити режим сну. Тоді в організму будуть сили на боротьбу із симптомами магнітних атак.

2. Водний баланс – ще одне важливе правило: доросла людина повинна пити від 1,7 до 2,8 літра води протягом дня (залежно від її ваги).

3. Свіже повітря – організм варто насичувати киснем якщо не під час прогулянок на природі, то хоча б провітрюючи приміщення.

4. Правильне харчування у ці дні виключає вживання алкоголю та жирних продуктів, проте має містити рибні, сирні та овочеві страви.

5. Зміцнювати психологічне здоров’я допоможуть позитивні емоції: читайте книги улюблених авторів, дивіться веселі фільми, спілкуйтеся з друзями. А ось будь-які напружені дискусії та з’ясування стосунків краще відкласти.

Антон БАМБУЛА.

Читайте також у нас: «Уроки волинянки з математики у ТікТок дивляться 100 000 школярів (Відео)​».

Telegram Channel