Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Вихователька з Нововолинська: «Та невже мені випала тисяча «Газети Волинь»? Не може бути!»

Наталія Голуб не приховує задоволення: виграш став приємною несподіванкою від газети «Волинь».

Фото Алли ЛІСОВОЇ.

Вихователька з Нововолинська: «Та невже мені випала тисяча «Газети Волинь»? Не може бути!»

Наша читачка з Нововолинська Наталія Голуб не приховувала яскравих емоцій, коли я підійшла до неї на роботу в дитсадок №1 «Вишенька», де вона працює вже більше 30 років, щоб вручити подарунок* переможниці акції для передплатників

— Чесно скажу, — зізнається пані Наталія, — не вірила, що можна щось виграти, тому й ніколи ні в яких акціях не брала участі, ніколи не грала ні в яку лотерею. Тож цей подарунок — заслуга листоноші Валентини Заєць, яка вмовила надіслати квитанцію у редакцію (для участі у жеребкуванні тисячі гривень. – РЕД.). І мені пощастило! Приємно, що рік розпочався з такого сюрпризу.

Пані Наталія охоче розповідає свою історію дружби з нашим часописом. І розпочалася вона вже досить давно. Спочатку газету передплачував її батько Іван Дмитрович Юрков, який будував місто Нововолинськ. Потім, коли його не стало, естафету перейняла дочка.

Цей подарунок — заслуга листоноші Валентини Заєць, яка вмовила надіслати квитанцію у редакцію.

— Люблю газету за те, що з неї багато чого можна дізнатися — від гострих політичних подій до передбачень синоптиків, ситуації в усіх районах, — із захопленням розповідає жінка. — А ще в задоволення прочитати щось душевне, життєве, про кохання.

Першою на правах господині бере газету в руки Наталія. Потім уже чоловік Ігор і син Олександр. Дочка Тетяна, як прийде, то відразу шукає сторінку «Готуймо з любов’ю».

Читайте також: Волинська актриса: «Мистецтво для дітей не може бути комерційним» (Відео)​.

Пані Наталія каже, що тепер має вагомий аргумент для агітації своїх родичів, сусідів і колег передплачувати «Волинь».

— Тепер буду всім казати, що «Волинь» — найцікавіша, найпотрібніша і найкраща газета, яка є для нас своєрідним орієнтиром у сучасному житті, видання підтримує своїх читачів не тільки морально, а й матеріально — чесно й порядно з ними поводиться.

* — під подарунком мається на увазі придбання товару за 0,01 гривні.

Алла ЛІСОВА.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel