Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
75-річна волинянка обіцяє звернутися до... путіна

російський диктатор регулярно «допомагає» українським пенсіонерам ракетами.

Фото Pixnio.

75-річна волинянка обіцяє звернутися до... путіна

Їй понад рік не виплачують належної пенсії

У редакцію «Волині» звернулася лучанка Євгенія Федонюк і повідомила, що Головне управління Пенсійного фонду України у Волинській області не виконує рішення адміністративного суду.

Жінка розповіла, що звернулася до ПФУ ще 27 вересня 2021 року, щоб отримати пенсію за віком. Раніше її утримував чоловік, допомагали родичі. Нині у Луцьку залишилася одна, син – за кордоном. Тоді в Головному управлінні фонду не відмовили волинянці, але у своїй відповіді вимагали надати чимало різних довідок, яких пані Євгенія не має, адже тривалий час проживала в росії. Тобто, щоб отримати ці документи, волинянці довелося б їхати до країни-агресора. 

Євгенія Федонюк каже, що досі жодних грошей не отримала й обіцяє продовжити боротися за належні їй кошти і навіть звернутися до... путіна.

Вона звернулася до адміністративного суду. Українська Феміда зобов’язала Пенсійний фонд здійснити виплати. 14 жовтня 2022 р. виконавча служба відкрила відповідне провадження, згідно з яким боржник мав би виплатити всю належну лучанці пенсію протягом 10 днів. Євгенія Федонюк каже, що досі жодних грошей не отримала й обіцяє продовжити боротися за належні їй кошти і навіть звернутися до... путіна.

Останні новини: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel