Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Це путіну маємо казати «капут», а не вам... (Гранатобуз із секретом)

А ви граєте у нашу розумну вікторину?

Фото volyn.com.ua.

Це путіну маємо казати «капут», а не вам... (Гранатобуз із секретом)

...бо ви, розумники й розумнички, здаватись не маєте права

Тому не розгадане вами запитання туру №28 ми перенесли на сьогодні, бо не сумніваємось: вам «по зубах» розкусити цей «горішок». Особливо після нових підказок.

«Гранатобуз із секретом-30»

Зважаючи на реалії, які нас чекають у найближчі місяців 5, сьогодні ми заховали двокореневе слово-предмет, який, попри величезні проблеми в містах і містечках майже для всіх європейців років так 80 тому, зовсім їх не відчував. Навпаки – «світився і пахнув». А все завдяки розпорядженню, яке дав духовний предок всяких «скабєєвих-кісельових-симоньян». Та й трохи раніше «таваріщ лєнін» бачив у ньому крутезну зброю... Це не лампочка. Хоч у ньому було і є багато лампочок. І не електрогенератор і не електрообігрівач, хоч у ньому спеціально робили тепло-тепло.

Що за предмет захований у гранатобузі?

Слово-відповідь треба надіслати до 4 грудня (включно) на електронну адресу [email protected] або у вигляді sms-повідомлення на номер 0672829775, обов’язково вказати після слова-відповіді у дужках ще й своє ім’я і прізвище (наприклад: «Гранатомет» (Галина Гармата)). Цей номер і братиме участь у жеребкуванні при розіграші призових волонтерських 200 гривень (100 – від газети «Волинь» і 100 – від «Цікавої газети на вихідні»), якщо правильних відповідей буде більше, ніж одна. Ці кошти ми перекажемо на допомогу українській армії, зазначивши ваше ім’я як волонтера-благодійника.

Смерть кровопивці путіну!

Грицько ГАРБУЗ.

Останні новини: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel