Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
«Нам потрібна Перемога, а не нічия»

Слава Україні! Героям слава!

Фотоколаж із сайту ukr.net.

«Нам потрібна Перемога, а не нічия»

Найяскравіші за тиждень думки і цитати

Арсеній ЯЦЕНЮК, політик, про відповідальність російського народу за війну проти України:

 

 «Чим вони (росіяни. – Ред.) відрізняються від путіна? Тим, що вони не підписували рішення про проведення так званої воєнної операції, а по факту – війни? Ні, вони підписували. Вони просто ручку в руки не брали, але вони допомогли тому, хто взяв ручку і здійснив злочин проти людяності, прийняти це рішення. Тому російський народ несе відповідальність».

Дмитро КУЛЕБА, глава МЗС, про те, що Україна до визволення всіх територій не має йти на перемовини з путіним:

 

 «Нам потрібна Перемога, а не нічия. Якщо ми дозволимо росії отримати паузу зараз, то путін створить із замороженого конфлікту гігантську бомбу уповільненої дії в центрі Європи, готову вибухнути в будь-який момент. Для Європи було б стратегічною помилкою прагнути такого результату».

Роман ЦИМБАЛЮК, журналіст, вважає, що росіяни так і не прозріли й у своїй масі не засуджують війну проти України:

 

 «У російському суспільстві немає найголовнішого – антивоєнного посилу. Якщо ми проаналізуємо висловлювання матерів, дружин, наречених, які тепер шукають своїх мобілізованих до фашистської російської армії чоловіків та синів, то з’ясується, що вони скаржаться на те, що тих погано екіпірують і навчають, що їх відправили на передову, хоча путін обіцяв, що вони займуться охороною новозайнятих територій та підтримкою там порядку. Тобто глобального перелому у свідомості народу щодо виконання заповідей «не вбий» і «не вкради» не відбулося.

Чим народ незадоволений зараз? Не тим, що путін напав на Україну, а тим, що він не може нас перемогти і що їм треба буде підіймати д… пи з дивана і відправляти своїх мужиків на війну. Оце їм не подобається».

Сергій МАРЧЕНКО, блогер, про те, «що треба знати про Зеленського»:

 

  «Коли він в якості Президента України з’являється у звільненому Херсоні, це сміливо, круто, а головне – надзвичайно корисно для воїнів ЗСУ, звільнених херсонців та іміджу України у світі.

Коли облдержадміністрація, призначена Зеленським, краде гуманітарку ешелонами, коли голова іншої обладміністрації, призначений Зеленським, перераховує 1,5 млрд державних коштів фірмі своєї дівчини – це погано.

Якщо ви можете адекватно реагувати на обидві ролі Президента Зеленського, тоді я поздоровляю: у вас є критичне мислення.

Якщо ви можете адекватно реагувати на обидві ролі Президента Зеленського, тоді я поздоровляю: у вас є критичне мислення.

Але якщо на кожну дію Зеленського у вас суцільна зрада або суцільна перемога – вам треба багато працювати над собою, щоб критичне мислення розвинути».

Олександр КАРАВАЄВ-СТАРШИЙ, батько гравця «Динамо» (Київ) та збірної України з футболу Олександра Караваєва, провів у рідному Херсоні вісім місяців в окупації:

 «Дехто зі знайомих мені казав: «Сашо, чого не поставиш на телефоні російський номер, не візьмеш продовольчий пайок від росіян, за це тебе ніхто не покарає?». У мене інше мислення. Щоб я, батько гравця київського «Динамо» та збірної України, брав у окупантів пайок та змінював український номер телефону на російський?! Такої ганьби мені не потрібно. Я сам себе після цього перестав би поважати».

Микола КНЯЖИЦЬКИЙ, народний депутат від «Європейської Солідарності», у День працівника телебачення і радіо (16 листопада) розповів про свободу слова при різних президентах:

 

  «Лише у часи двох очільників держави на професію (журналіста. – Ред.) не було заборони. У часи Ющенка і в часи Порошенка. Можна їх любити чи ні, засуджувати чи підтримувати, але факт є фактом.

У часи Порошенка канал, на якому Зеленський його висміював, працював і не мав жодних обмежень.

У часи Зеленського «порошенківські» канали просто вимкнули з ефіру. І не лише їх. І тих, хто підтримував опозицію, і тих, хто просто хотів незалежності і чесності у професії…». 

Читайте також на volyn.com.ua: «Сука-лукашенко погрожує, що далі «буде повне знищення України»».

Реклама Google

Telegram Channel