Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Незадовго до Нового року прийдуть «нестрашні» морози: прогноз народного синоптика

Волинь-нова

Незадовго до Нового року прийдуть «нестрашні» морози: прогноз народного синоптика

Погода очікується дуже мінлива

Такий прогноз народний синоптик Володимир Деркач із Каменя-Каширського зробив ще на початку 2022-го. Тоді він не знав, що мільйони українців зустрічатимуть наступну зиму, уважно приглядаючись до планів небесної канцелярії, від якої залежатиме ситуація на фронті, а для багатьох і температура в їхніх оселях. Щоправда, передбачення волинянина на прийдешній місяць навряд чи потішать наших військових та й, зрештою, усіх інших, адже погода очікується дуже мінлива
 

Грудень

Початок зими буде холодним із помірними опадами: вночі мінусова температура, удень стовпчик термометра інколи підніматиметься вище нуля. Така погода протримається близько десяти днів. Згодом температура трохи підвищиться, можливі дощі. Із середини другої декади знову похолодає. Відлига й добряче потепління очікуються в останній десятиденці грудня. Щоправда, ближче до Нового року прийдуть «нестрашні» морози.

Відлига й добряче потепління очікуються в останній десятиденці грудня. 

Грудень принесе за пазухою жменьку сніжинок

У перші дні зими на волинян чекає похмура, але не морозна погода. Подекуди синоптики прогнозують дрібний сніг та ожеледицю. Настав час діставати з ящиків гірлянди й теплі рукавички

За прогнозами синоптиків Волинського гідрометцентру, 2 грудня буде хмарно, увечері прогнозують дрібний сніг. Вітер східний, 3 м/с. Температура повітря вночі становитиме 4 градуси морозу, вдень — близько одного. За багаторічними спостереженнями, найтепліше цього дня було у 1961–му — плюс 13, а найхолодніше — 1993–го — 20,3 градуса морозу.

3–го утримається хмарна погода, у першій половині дня йтиме сніг. Вітер південно–східний, 3 м/с. Температура вночі — мінус 1 градус, удень — близько нуля.

4–го протягом усього дня буде хмарно, опадів не прогнозують. Вітер східний, 4–5 м/с. Температура вночі та вдень — близько нуля.

У Рівному 2 грудня буде хмарно, без опадів. Температура вночі — мінус 8 градусів, удень — 1 градус морозу.

3–го утримається хмарна погода, у першій половині дня йтиме сніг. Температура вночі — мінус 1, вдень — близько нуля.

4–го протягом дня утримається хмарна погода, без опадів. Температура вночі — мінус 2, вдень — 1 градус морозу.

Реклама Google
 

Telegram Channel