Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Ті, хто біля Бога, підтримують Україну (Гранатобуз із секретом)

А ви граєте у нашу розумну вікторину?

Волинь-нова

Ті, хто біля Бога, підтримують Україну (Гранатобуз із секретом)

Тому давайте і ми повболіваємо за їхню збірну на ЧС-2022 з футболу

Але перед тим, як на хвильку поринути у дивовижний світ копанки, нагадаємо запитання, яке ми взяли з історії найпопулярнішої у світі гри.

«Гранатобуз із секретом-29»

У слові-назві, яку ми заховали, знайшлося місце і вигуку, і скороченій п’ятниці, і характеристиці кольору, і особливому самоходу, і музичному звуку, і художнику, і перельоту за межу... Ще й кольори Польщі, тих, хто біля Бога, одразу впадають в очі.

Назву якого спортивного клубу ми заховали?

137 років тому, 21 листопада 1885 року, на березі Ла-Маншу в британському місті Саутгемптон на території Гемпширського крикетного клубу команда, складена з членів Молодіжної асоціації церкви Святої Марії, розгромила клуб «Freemantle FC» з рахунком 5:1. Саме з цієї дати веде свій відлік історія англійського футбольного клубу «Саутгемптон». Оскільки його засновниками були члени Молодіжної асоціації церкви Святої Марії, звідси і пішло знамените прізвисько «Саутгемптона» – «Святі». 

« Підозрюю, що більшість із вас, наші дорогі учасники вікторини, тримали його і сьогодні в руках.»

Лише 5 наших учасників у цьому запитанні розпізнали команду в червоно-білих смугастих футболках і надіслали нам правильну відповідь: «Саутгемптон». Але, за умовами вікторини, переможців має бути лише два. Тому ми знову вдалися до жеребкування. І завдяки воїну Олексію з передової на псевдо Пельмень (він по телефону вибирав цифри від 1 до 5) фортуна усміхнулась двом волинянам: Віті Бобко із села Затурці Володимирського району і Андрію Куяві з міста Ковеля. Від їхнього імені ми перекажемо по 100 гривень для наших доблесних Збройних сил. Віват і низький уклін переможцям туру, а нам час шукати нових волонтерів. 

«Гранатобуз із секретом-31»

У всесвітньо відомому творі про одну з найбажаніших столиць світу, котрий має назву однієї з найвідоміших пам’яток цього міста, головний герой у парку на холодному світанку зустрічає чоловіка, який спить на лавці. Сьогодні в гранатобузі ми заховали предмет, яким накрився той сплячий пан. Головному герою він нагадував метелика, який от-от полетить, аби світ багато чого дізнався. Класично цей предмет асоціюється з білим і чорним, хоча зараз майже тотально яскравий. Підозрюю, що більшість із вас, наші дорогі учасники вікторини, тримали його і сьогодні в руках.

Що знаходиться у гранатобузі?

Слово-відповідь треба надіслати до 11 грудня (включно) на електронну адресу [email protected] або у вигляді sms-повідомлення на номер 0672829775, обов’язково вказати після слова-відповіді у дужках ще й своє ім’я і прізвище (наприклад: «Гранатомет» (Галина Гармата)). Цей номер і братиме участь у жеребкуванні при розіграші призових волонтерських 
200 гривень (100 – від газети «Волинь» і 100 – від «Цікавої газети на вихідні»), якщо правильних відповідей буде більше, ніж одна. Ці кошти ми перекажемо на допомогу українській армії, зазначивши 
ваше ім’я як волонтера-благодійника.

Смерть кровопивці путіну і його лакею лукашенку!!!

Грицько ГАРБУЗ

Читайте також: Відома волинянка Людмила Приходько: «У житті є завжди радощі, й у воєнному теж!»

Реклама Google

Telegram Channel