Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Колаборант здав окупантам прийомну дочку  і 7 хлопців – їх усіх жорстоко вбили

Перепоховання 16-річної дівчини: історія, від якої Шекспір би жахнувся.

Фото з фейсбук-сторінки Богдана КУЦЕНКА.

Колаборант здав окупантам прийомну дочку  і 7 хлопців – їх усіх жорстоко вбили

У Херсонській області виявили масове поховання людей, яких розстріляли, а потім підірвали російські військові

Деталі цієї моторошної історії розповів у фейсбуці Богдан Куценко. «Чи не до кожного випадку з убивством і катуванням цивільних дотичні місцеві колаборанти. Село Миролюбівка. Історія, від якої Шекспір би жахнувся. Семеро співробітників охорони фермерського господарства схоплені, зв’язані, закатовані, застрелені в голову і о четвертій ранку підірвані разом із будинком, у якому жили всі разом. Наймолодшому було 

18 років, він закохався у місцеву дівчинку 16 літ, виявилося, що вітчим її бив і ґвалтував з десятирічного віку. Хлопець та інші охоронці заступилися за неї, забрали до себе, пообіцяли йому проблеми, коли наші прийдуть. Вітчим був колаборантом і здав їх росіянам, як коригувальників».

Усіх, як пише Куценко, розстріляли, включно з дівчинкою. Руки за спину, очі замотали скотчем – катували, потім заклали вибухівку в хату просто під убитих, імітували приліт української артилерії, і о четвертій ранку підірвали будинок.

-- Прийомний тато уже сидів за убивство власного батька з матір’ю – і йому після цього дозволили удочерити дитину», – шокований Богдан Куценко.

«Трупи сусідам не давали ховати ще довго – аж допоки спека й собаки не змусили. Вітчим в усьому зізнався і тепер у в’язниці. У його гаражі знайдено речі, відібрані в односельчан, вкрадені зі школи. Усього виявлено сім тіл – шестеро хлопців і дівчинка, один охоронець досі не знайдений…

Читайте також: «На Рівненщині чоловік через ревнощі до колишньої напав на тероборонівця: його судили»

Прийомний тато уже сидів за убивство власного батька з матір’ю – і йому після цього дозволили удочерити дитину», – шокований Богдан Куценко.

Василь КІТ.

Реклама Google

Telegram Channel