Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Що віщують зорі  для Зеленського і путіна

Зеленський буде на коні, а путін поводитиметься, як пацюк, загнаний у глухий кут.

Фотоколаж із сайту slovoidilo.ua.

Що віщують зорі для Зеленського і путіна

Нас спробують всадити за стіл переговорів, але 2023 року остаточного закінчення війни не буде. Українцям треба сподіватися на себе, подарунків від долі чекати не варто. Рятуватимемо себе і країну. Це рік згуртування нації, впертого та повільного відновлення кордонів України 1991-го

У 2023-му 70-літній російський президент володимир путін поводитиметься, як пацюк, загнаний у глухий кут, – агресивно, хитро й відчайдушно. Боятиметься за власне майбутнє, але мілітаристських настроїв не зречеться. Бо не готовий спинитися без перемоги. Благатиме про переговори, готуватиме плацдарм для відступу й уникатиме особистої зустрічі із Зеленським. 
Народне невдоволення налякає путіна. Абсолютні невдачі на полі бою дратуватимуть. Нервове виснаження позначиться на здоров’ї.

Боятиметься за власне майбутнє, але мілітаристських настроїв не зречеться. Бо не готовий спинитися без перемоги. 

Інстинкт самозбереження візьме гору. Боятиметься за власне життя. Рідко з’являтиметься на публіці, найчастіше його показуватимуть на постановочних відео. Реального путіна ми не бачитимемо. Замість нього їздитимуть двійники. Замахи на життя будуть, але реалізувати їх не вдасться.

А ось Президент України, 44-річний Володимир Зеленський, завойовуватиме серця людей у всьому світі. З країни не виїжджатиме. Високопоставлених гостей кликатиме до себе. За своє життя боятиметься, але в бункері ховатися не буде. Навпаки – стане ближчим до людей.

Більшість складних завдань передаватиме колегам. Особисті рішення будуть невдалі. Щось змусить його перейматися через власні фінанси. Можливо, буде завдано шкоди його майну. Президент може цілком покладатися на дружину Олену. Це сильний партнер по життю. Вона триматиметься за обох, коли в нього бракуватиме сил та опускатимуться руки.

 

 

 Олена МАКСИМОВА, 
 астрологиня, прогноз на сайті gazeta.ua

Читайте також: «Путін готується до найважливішої битви у цій війні»

Реклама Google

Telegram Channel