Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Ковельські депутати вимагають відібрати «Волиньобленерго»  у сина Юрія Бойка

До прикладу, номінальним власником «Волиньобленерго» є Бойко Анатолій Юрійович, син українського проросійського політика.

Фото з відкритих джерел.

Ковельські депутати вимагають відібрати «Волиньобленерго» у сина Юрія Бойка

Щоправда, таку ініціативу підтримали не всі обранці громади

26 січня міська рада на сесійному пленарному засіданні ухвалила звернення до Президента України, Ради національної безпеки і оборони, Кабінету Міністрів та Верховної Ради щодо повернення у державну власність енергетичних підприємств, які належать російським та проросійським політикам.

Двоє депутатів міської ради при голосуванні утримались, одна депутатка – не голосувала (усі троє – представники фракції політичної партії «За майбутнє»)

У документі йдеться, що Ковельська міськрада від імені територіальної громади висловлює велике занепокоєння тим, що велика кількість підприємств стратегічного та державного значення перебуває у приватній власності, особливо – враховуючи те, що низка обласних енергетичних підприємств пов’язана з російськими і проросійськими політиками, як, до прикладу, ПрАТ «Волиньобленерго», номінальним власником якого є Бойко Анатолій Юрійович, син українського проросійського політика, донедавна голови фракції ОПЗЖ. Це ж стосується обленерго та облгазів у Волинській, Рівненській, Житомирській, Чернівецькій та інших областях України.

Двоє депутатів міської ради при голосуванні утримались, одна депутатка – не голосувала (усі троє – представники фракції політичної партії «За майбутнє»), решта обранців громади підтримали це звернення. 

Читайте також: «Нововолинська міськрада побачила великі «мінуси» в обмеженні виїзду за кордон місцевих депутатів»

Реклама Google

Telegram Channel