Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Маліновський попросив вибачення за обійми з росіянином

А чого можна очікувати від гравця, який навіть не Малиновський, а МалІновський, не Малина, а МалІна?

Фотоколаж із сайту champion.com.ua.

Маліновський попросив вибачення за обійми з росіянином

«Я чисто машинально це зробив»

28 січня після матчу 20-го туру чемпіонату Франції з футболу між «Марселем» та «Монако» (1:1) український півзахисник господарів Руслан Маліновський обійнявся із гравцем гостей, російським легіонером Олександром Головіним. Цей вчинок неймовірно обурив нашу вітчизняну інтернет-спільноту: багато хто словесно відправляв Маліну на передову і за «рускім корабльом»

І, погодьтеся, правильно робили. Тож гравцю національної збірної України нікуди було діватися – і довелося виправдовуватися.

«Я хочу попросити вибачення перед українцями за відповідь на жест гравця «Монако», – написав Маліновський на своїй сторінці в інстаграмі. – Розумію, що краще б я його обійшов стороною, але так сталося, що він підійшов до мене і привітався. Після матчу всі гравці тиснуть один одному руку, і я чисто машинально це зробив.

Розумію, що краще б я його обійшов стороною, але так сталося, що він підійшов до мене і привітався.

Я розумію, як це важливо для вас у цей момент, але ті образи та хейт за секундну провину порівняно з тим, що ми робимо для України та українців з початку війни, викликає у мене неприємні почуття та сумніви у вашій щирості, коли ви пишете мені слова підтримки.

В індивідуальному спорті я навіть не вийшов би грати проти російського спортсмена, оскільки, я повністю підтримую усунення росіян від міжнародних змагань. Слава Україні!».

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel