Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Із тисячі пасок – найбільший Герб України (Відео)

Усього трохи більше 25 хвилин вистачило волонтерській спільноті, щоб оздобити святкову випічку і викласти з неї національний символ. Далі пасочки передадуть захисникам та найщедрішим благодійникам.

Фото із сайту zahid.net.

Із тисячі пасок – найбільший Герб України (Відео)

Новий рекорд країни встановили у Львівському палаці мистецтв: за 25 хвилин 17 секунд прикрасили понад 1000 бойківських великодніх хлібів і виклали з них величезний Тризуб

Доброчинний захід «Паски нескорених» провели у переддень католицького Великодня. Його ініціатором виступила громадська організація «Нескорені» у партнерстві з Львівською обласною військовою адміністрацією, обласною радою, КЗК ЛОР «Львівський палац мистецтв» та волонтерськими організаціями. Висловивши вдячність усім, хто долучився до акції, заступник голови Львівської облради Юрій Холод наголосив: «Спільна праця, як сьогодні, нас єднає і зміцнює. І цієї праці вистачить кожному. Кожен із нас потрібний і важливий у боротьбі. Від кожного і всюди, де б ми не були, залежить наша Перемога».

Відвідувачі й учасники декорування пасок та викладення з них національного Герба мали змогу долучитися до акції «Донать на пташку – отримай паску» в рамках проєкту «1000 дронів для України». Всі, хто зробив пожертву, поніс додому традиційну бойківську великодню випічку. Як повідомляється, «паски нескорених» готували за старовинним карпатським рецептом лише з натуральних інгредієнтів. 

«Паски нескорених» готували за старовинним карпатським рецептом лише з натуральних інгредієнтів. 

Частину великодніх хлібів організатори відправили українським захисникам та переселенцям, ще частину буде передано або надіслано громадянам, які задонатили від 300 гривень на «1000 дронів для України». Долучитися до ініціативи можуть усі охочі, вона триває до 13 квітня включно. «Кожен, хто бажає підтримати захисників, може взяти участь у зборі коштів на безпілотники і в якості приємного подарунка отримати смачну великодню бойківську паску», – наголосив організатор та керівник ГО «Нескорені» Олександр Лабецький.

За матеріалами bbc.news.ua, varianty.lviv.ua, 24tv.ua.

Читайте також на volyn.com.ua: «Переслав відео знайомому: волинянина засудили на п'ять років за зйомку та поширення відео колони військової техніки».

Реклама Google

Telegram Channel