Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
«...А дід став на воротях у червоних чоботях та й питається...» (Розумна вікторина)

Поспішайте, бо тепер дорога кожна секунда!

Фото volyn.com.ua.

«...А дід став на воротях у червоних чоботях та й питається...» (Розумна вікторина)

Переконаний, далі ви продовжите: «Кізонько моя мила, кізонько моя люба! Чи ти пила, чи ти їла?» Бо ж казку «Коза-дереза» в Україні чули всі. Як і перший фільм жахів «Вій» більшість дивилася. То чому ж не розгадали завдання?

Прочитайте ще раз уважно це запитання, дати відповідь на яке вам не допоміг ні дядько Гугл, ні штучний розум в особі робота ChatGPT, ні куми-свати-брати-друзі і подруги. Насправді нічого аж надважкого там не було.

«Гранатобуз із секретом-8» (2023)

Якщо поєднати початок і кінець імені та прізвища знаного в одній популярній сфері українця, світлину якого ми сьогодні і заховали, то вийде один із найвідоміших вітчизняних фільмів. До речі, порекло це дуже сексуальне.

Асоціативний ряд із нашим героєм: із заходу на схід, райхскомісаріат, трава і трави, верба, 2 і 0, особливий світ, релігія, обов’язок «кам’яного чоловіка», корова і теля, червоні чоботи, є у рибалки, популярні робітничі професії, те, що вдягається на тіло...

Чиє фото знаходиться у гранатобузі?

Юрій Вірт провів  за національну збірну України 2 матчі, в яких не пропустив жодного гола.
Юрій Вірт провів за національну збірну України 2 матчі, в яких не пропустив жодного гола.

 

Єдиною, хто розкусив хитрість Грицька Гарбуза і розв’язав завдання, стала Тетяна Репетило із черкаського села Гуляйполе. Секрет її успіху в тому, що до дядька Гугла вона звертається в останню чергу, а старається самостійно розгадати ходи і ходики до «штучного розуму Грицька Гарбуза». Каже, домашня робота не заважає їй думати над запитанням. А от коли знайти відповідь вдається швидко, то їй задовго чекати нового номера нашої газети із завданням. Тому й просить надавати ще й додаткові тури. :) А цього разу відчувала, що все крутиться навколо футболу, бо ж корова і теля пасуться на траві – «це поле», і в рибалки є «сітка», червоні чоботи вивели на «ворота», обов’язок «кам’яного чоловіка» – «святий Петро стоїть на воротах Раю...».  Так дійшла і до Юрія Весняного-Змієборця, на свято якого запасали раніше худобу, а вже потім за допомогою інтернету відкрила популярного українця – колишнього воротаря національної збірної України, донецького «Шахтаря» і «Металурга», а нині головного тренера рівненського «Вереса» Юрія Вірта (на фото). Далі і фільм «Вій» «виринув»: «У далекій юності я, дівчина, яка не боялася нікого і нічого, коли «в клубі на кіно» побачила цей фільм, то місяць увечері надвір не виходила», – зізналася пані Тетяна.

Ну а чому у голкіпера прізвище сексуальне? Бо «вірт – це процес взаємодії у віртуальному просторі учасників, які дарують одне одному сексуальні задоволення». Виявляється, таке зараз у моді. :)

Тож пані Тетяні Репетило гучне «Віват!» – вона зміцнює своє лідерство (турнірна таблиця після 8 турів – на сайті volyn.com.ua і фейсбук-сторінці Грицька ГАРБУЗАза цим QR-кодом (вгорі) ви можете зайти на неї з будь-якої частини світу), а нам час оголошувати нове завдання. Поїхали!

Читайте також: «Я вже чоловіка почала називати уві сні Іваном, хоч він – Василь...» (Розумна вікторина).

«Гранатобуз із секретом»-10 (2023)

Сьогодні ми заховали фото найзнаменитішого у світі з усіх українців, які носять це прізвище. Хоч в Україні під цим прізвищем більш відома інша людина. Асоціативний ряд: «Котилася торба з високого горба...», українська мова, «Пісня та мила, пісня та люба...», учень короля, «цар», судно, люлька, верховний командувач найпотужнішого війська, «моя любов», інші світи, незвичайна точна поезія, особлива машина.  

Чиє фото знаходиться у гранатобузі?

Відповідь треба надіслати до 20 квітня (включно) тільки у вигляді повідомлення на телеграм-номер Грицька Гарбуза: 093 381 32 45, обов’язково вказати після слова-відповіді у дужках ще й своє ім’я, прізвище і регіон, який представляєте (наприклад: «Байрактар» (Валерій Залужний, Житомирщина)).

А історії, як шукали відповідь (що вразило, які були труднощі, хто допоміг розгадати), надсилайте на електронну адресу [email protected].

Приємних вам пошуків без повітряних тривог! А кровопивці путіну – смерть!

Грицько ГАРБУЗ.

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel