Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
​Сурогатна мати народила 68-річній акторці немовля від її… померлого сина

«Син – любов мого життя на небі, а його донька – любов мого життя на землі».

Фотоколаж із сайту hola.com.

​Сурогатна мати народила 68-річній акторці немовля від її… померлого сина

Іспанська актриса Ана Обрегон (на фото) днями опинилася на перших шпальтах місцевих ЗМІ, коли її сфотографували на виході з лікарні з малям на руках. 68-літня зірка зрештою вирішила розставити крапки над «і»: за документами крихітка є її донькою, але насправді це онука

Біологічний батько новонародженої – єдиний син Ани, Алесс, який помер від раку в 2020-му, коли йому було 27 років.

Як пояснила Обрегон в інтерв’ю виданню ¡HOLA!, вона виконала останнє бажання сина, який дуже хотів стати батьком та заморозив сперму, перш ніж розпочати хіміотерапію. Рішення здійснити це зірка прийняла «того ж дня, коли її дитя відійшло на небеса». Процес виявився нешвидким, адже в Іспанії будь-які форми сурогатного материнства є забороненими. 

Жінка, яка виносила дитину, живе у Сполучених Штатах. Крихітку назвали Аніта, вона народилася в Маямі 20 березня.

В Іспанії будь-які форми сурогатного материнства є забороненими.

Ана запевнила, що Аніта буде в курсі, що вона – її бабуся, а не мама: «Звісно, я скажу дівчинці: «Слухай, твій тато на небі, і понад усе він хотів, щоби ти прийшла в цей світ, а твоя мама – донорка», – і по всьому. В чому проблема?». 

«Вона спатиме в кімнаті свого тата, в Алессовій. Це кімната, де я досі нічого не чіпала, бо відчувала, що не можу. Збиралася облаштувати їй окрему кімнатку, але сказала: «Ні. Ти спатимеш зі своїм татом, який ночами оберігатиме тебе, наче янгол», – поділилася акторка.  

Ана не виключає, що колись у неї з’явиться ще й онук, адже покійний Алесс хотів мати п’ятьох дітей.

Жінка також залишила допис-звернення до свого сина: «Мій Алессе, я присяглася тобі, що врятую тебе від раку, і підвела тебе. Я пообіцяла, що приведу в світ твою доньку, – і ось, я тримаю її в обіймах. Коли я її обіймаю, то відчуваю емоції, які неможливо описати, бо це ніби ще раз обіймати тебе. Присягаюся, я піклуватимуся про неї з усією безмежною любов’ю, яку можу дати, а ти з неба мені допомагатимеш. Ти – любов мого життя на небі, а твоя донька – любов мого життя на землі. Люблю тебе до смерті. Мама».

Лія ЛІС.

Читайте також: «Пройшов шлях від прихильника молодіжного руху хіпі – до очільника Волинського осередку Народного Руху»

Реклама Google

Telegram Channel