Курси НБУ $ 39.58 € 42.85
кадиров лякає православних росіян:  «Нам байдуже, з ким воювати»

На задньому плані – зібрання проти будівництва мечеті, на передньому – солдати з Чечні, які заявили, що вбиватимуть тих, хто перешкоджатиме зведенню мусульманського храму.

Фото: donpress.com.

кадиров лякає православних росіян: «Нам байдуже, з ким воювати»

Бойовики з Чечні пригрозили противникам будівництва мечеті в москві

У столиці росії поблизу озера Святе у Косино-Ухтомському районі збираються звести мусульманський храм. Місцеві громадяни – противники цієї ідеї – миттєво вийшли на багатотисячні протести, а в мережі з цього приводу почали бурхливо висловлювати обурення.

У відповідь солдати глави Чечні рамзана кадирова просто з передових позицій фронту в Україні пригрозили противникам спорудження їхнього храму в москві. «Ми воюємо не в мусульманській війні, ми воюємо у спільній війні за російську цілісність і за нашу цілісність. Ми хочемо, щоб відреагувала влада і винесла проти цих людей відповідні статті та вироки. Якщо ви проти волі всевишнього пішли, ми воюватимемо і з вами, нам байдуже, з ким воювати», – заявили кадировці.

Сам чеченський очільник вважає, що ці протести – це «навмисне активне розгойдування теми». Мітингувальників він назвав боягузами та провокаторами, які з автоматами мають вирушити в окопи. «Якщо всі ці учасники мітингу всією душею і серцем вийшли з ідеєю захисту російської землі, то вперед в окопи з автоматом! Візьми зброю, відсунь плечем мусульманина, який замість тебе сьогодні воює на «російському» Донбасі, і покажи свій патріотизм», – заявив кадиров.

Мітингувальників він назвав боягузами та провокаторами, які з автоматами мають вирушити в окопи.

Повідомляється, що проти спорудження мечеті виступили тисячі людей, серед яких відомий спортсмен, боєць змішаних єдиноборств Максим Дивніч. Він навіть закопав свинячу голову на місці будівництва, проте його незабаром затримали силовики.

Зазначимо, зведення мусульманського центру парафіяни пропонують перенести на інше місце, щоб не забирати у православних їхню «сакральну» локацію. До речі, за непідтвердженою інформацією, у майбутній мечеті зможе розміститися 60 тисяч людей.

Читайте також: Найкращі українські льотчики гинуть на старих радянських літаках, чекаючи на F-16.

Реклама Google

Telegram Channel