Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Теща народила трьох дітей... від зятя

Бувало, що донька і мама вагітніли від нього з різницею у кілька тижнів...

Фото із сайту gettyimages.com.

Теща народила трьох дітей... від зятя

Протягом 22 років їм вдавалося підтримувати таємний сексуальний зв’язок. А коли розкрилась правда, розпалося одразу дві сім’ї

Британське видання mirror.co.uk написало про незвичайний «любовний трикутник», у якому чоловіка кохали його дружина і... її мама. 40-річна жінка каже, що зі своїм 39-літнім судженим вона зустрічалася ще з 15 років. У 17 – завагітніла, і тоді пара одружилась та переїхала жити до будинку по сусідству з батьками нареченої.

 

 Вона розповідає, що народила в шлюбі вже чотирьох дітей та вагітна ще однією, адже у їхніх стосунках з коханим ніколи не було проблем. Проте одного разу жінка повернулася з відпочинку та застала у ліжку... своїх чоловіка та маму.

Коли йому було 18, почав таємно займатися сексом із тещею. Це було щонайменше раз на місяць протягом 22 років.

«Я зайшла до спальні і побачила, що мій коханий займається сексом з моєю ненькою. Мама одразу накричала на мене, щоб я забиралася з «їхньої» спальні. Це ще більше мене шокувало! На жаль, моя старша донька також була вдома у своїй спальні з іншого боку будинку, вона готувалася до вечірки. Почувши крики, дівчинка прибігла і стала свідком того, як моя гола мама, лише загорнута в простирадло, гримнувши дверима, вискочила з нашого будинку і подалася у свій по сусідству», – згадує зраджена.

Тоді жінка вирішила відверто поговорити зі своїм чоловіком. І він зізнався, що коли йому було 18, почав таємно займатися сексом із тещею. Це було щонайменше раз на місяць протягом 22 років.

Тоді зраджена про все розповіла і своєму батькові, а той, дізнавшись про таку невірність, одразу вигнав свою дружину з дому. Також тест ДНК показав, що троє молодших синів жінка народила від свого зятя.

Тепер родина розпалась, а зраджені батько й донька хочуть продати обидва будинки, щоб переїхати жити до іншого міста.

Лія ЛІС.

Читайте також: «Знаю, що таке кохання завдяки тобі»: Світоліна і Монфіс святкують річницю весілля.

Реклама Google

Telegram Channel