Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Волинський школяр: «Я хочу, щоб ви зараз взяли кулемет і пішли нищити цих росіян»

Недарма ж кажуть: «Вустами дитини глаголить істина».

Фото із сайту volyn.com.ua.

Волинський школяр: «Я хочу, щоб ви зараз взяли кулемет і пішли нищити цих росіян»

Школярі пишуть зворушливі листівки для військових

Щоразу, коли я дивилася чи читала репортаж із фронту, зауважувала, як наші мужні захисники радіють дитячим малюнкам чи листівкам.

Наскільки сильну енергетику вони мають, переконалася сама, коли працівниця Укрпошти принесла в редакцію листівки, написані дівчатками і хлопчиками в ході акції під назвою «Далеко, щоб руками – обійміть листами», аби передати солдатам.

«Бережіть себе і швидше повертайтеся додому» – з такими словами звертаються українські школярі до військових.

Фото Ірини ПРИХОДЬКО.

 

 Ось одне зі зворушливих послань: «Мене звати Дмитро. Я вас дуже люблю! Дякую вам, що в нас є світло, тепло та багато іншого. Ви дуже хоробрі, мудрі, відважні! Я хочу миру, щоб нарешті закінчилась війна...».

Дівчинка Даринка висловила неймовірну вдячність солдатам: «Любий захиснику! Бажаю вам, щоб якнайшвидше перемогла Україна. Вбивайте тих рашистів побільше. Дякую вам щиро! Дякую, дякую! Я знаю, що ви незламні!».

Фото Ірини ПРИХОДЬКО.

 

 Ще один чуттєвий лист – від Софійки: «Любі захисники! Вбивайте тих рашистів! Ми вас дуже любимо. Ви – наш захист. Повертайтеся швидше додому. Ви найкращі! Ви – наші Герої. Україна переможе!»

Неймовірно щирі слова від Платона: «Я вас дуже люблю і поважаю. Нам не страшно, тому що у нас є такі захисники, як ви. Скоро буде Перемога, я вірю. Ми за вас молимося і дуже переживаємо. Я знаю, на фронті страшно, але ви маєте триматися, адже ви наші любі захисники. Ми вас любимо».

Фото Ірини ПРИХОДЬКО.

 

 Від слів Владочки на очі навертаються сльози: «Я клянусь, кожної ночі за вас молюся. Ви для мене – супергерої. Я знаю, що у вас є багато сил. Ви незламні. Ми вас любимо і не забуваємо. Все буде Україна!»

Емоції Адріана і Кирила зашкалюють, найбільше їхнє бажання – смерть москалів: «Я хочу, щоб ви повернулися живі! І ще я хочу, щоб Україна перемогла! Вбийте цих рашистів, я хочу, щоб ви зараз взяли кулемет і пішли нищити цих росіян! Слава ЗСУ!», «Дякую, що нас обороняєте. Побийте цих рашистів якнайбільше! Україна переможе, все буде Україна!»

Дякую, що нас обороняєте. Побийте цих рашистів якнайбільше! Україна переможе, все буде Україна!Дякую, що нас обороняєте. Побийте цих рашистів якнайбільше! Україна переможе, все буде Україна!

Дивовижно красивий лист: «Любий захиснику! Мене звати Олександра. Женіть ворогів з нашої землі. Я вірю в ЗСУ! Повертайтеся додому, де вас чекають ваші рідні. Я пишаюся вами. Хай вас бережуть ангели-охоронці».

«Ви – наші янголи», «Молюся за вас кожної ночі», «Ви – наш захист», «Повертайтеся живими», «Нехай вас оберігає Бог» – скільки тепла, щирості, вдячності в цих дитячих словах. І водночас – сильної підтримки та мотивації для бійців. Переконані: листівки, адресовані на фронт, дійсно допоможуть підняти бойовий дух наших Героїв. Адже вони – як подих домашнього тепла для військових, тільки зігрівають словами... 

Тож поспішаю у найближчий волонтерський центр «Старе місто», щоб якомога швидше передати ці сповнені неймовірною енергетикою любові послання на передову. Слава Україні!

Ірина ПРИХОДЬКO.

Читайте також:

= «Чому військовослужбовці з госпіталю звернулися у редакцію «Волині»;

= «А 40-ве освячене у Свято-Миколаївській церкві Луцька авто на фронт – від майстрів із «Житлобуду-2»! (Фоторепортаж)»;

= «4 роки ми в опозиції, але досі «відповідальний за все» Порошенко з «порохоботами».

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel