Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
У росії паніка – о 4-ій ранку на Кримському мосту «впав» проліт (Відео)

«Карфаген» буде зруйновано!

Фото із сайту ukr.net.

У росії паніка – о 4-ій ранку на Кримському мосту «впав» проліт (Відео)

Перед ним утворились величезні черги

Сьогодні, 17 липня, близько четвертої ранку впав проліт Кримського мосту. Російський інформаційний ресурс Baza повідомив, що на мосту зупинили рух транспорту.

За словами «очільника» Криму Сергія Аксьонова, там «сталася надзвичайна подія в районі 145 опори». На місці події працюють правоохоронні органи РФ. Попередньо повідомляється про загибель двох людей і ще одного постраждалого. 

Раніше жителі тимчасово окупованого українського півострова скаржилися на вибухи в ніч проти 17 липня. Їх пролунало щонаймене два.

Повідомомляють, що відомо про руйнування як мінімум одного прольоту Кримського мосту. Також є повідомлення про пошкодження іншого прольоту. Серед постраждалих є туристи з Бєлгородської області -– вибухом пошкодило їхню автівку.

Аксьонов попросив мешканців Криму та гостей півострова утриматися від поїздок через Кримський  міст і з міркувань безпеки обирати альтернативний маршрут через «нові регіони». Перед Кримським мостом утворилися багатокілометрові черги.

російська агенція ТАСС повідомила, що в «міністерстві курортів» Криму після надзвичайної події на Кримському мосту розгорнули координаційний штаб.

Прокремлівський інформаційний ресурс Readovka, посилаючись на власні джерела, причиною падіння опори Кримського мосту назвав терористичний акт. Тут кажуть, що руйнувань зазнала тільки автомобільна частина – залізнична продовжує функціонувати.

Читайте також:

= «У волинянки в один день зацвіло... 25 кактусів!»;

= «Волинянин отримав опіки голови: учора в області сталося чотири пожежі»;

= «Донором став чоловік із сусіднього села: на Волині знову провели пересадку серця».

Реклама Google

Telegram Channel