Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Скандальний антивакцинатор зі Львова оголосив про відкриття «курсів для журналістів» (Відео)

Дрібний провокатор став лідером антивакцинаторів України…

Фотоколаж із сайту inlviv.in.ua.

Скандальний антивакцинатор зі Львова оголосив про відкриття «курсів для журналістів» (Відео)

Обіцяє вже через 21 день видачу «посвідчень»

Остап Стахів (на світлині) – скандальний львівський псевдоактивіст та антивакцинатор – оголосив про відкриття «курсів для журналістів» та видачу «посвідчень».

Відповідне оголошення він опублікував на своїй фейсбук-сторінці, передає «Еспресо.Захід».

Псевдоактивіст обіцяє, що за 21 день учасники курсу отримають посвідчення журналіста. Також він не приховує, що випускники курсів не працюватимуть у ЗМІ.

«Вже після першого заняття зможете за кілька хвилин писати і відправляти запити та отримувати відповіді майже на будь-які питання. Це точно не про навчання фахівців для центральних телеканалів. Але точно для того, аби разом відстоювати свої права», – йдеться у повідомленні.

Як відомо, у листопаді 2021 року Стахіва відправили на психіатричну експертизу.

Галицький районний суд Львова обрав запобіжний захід лідеру антивакцинаторів Остапу Стахіву. Чоловіка взяли під варту із правом внесення застави майже мільйон гривень.

У Києві антивакцинатори виходили на протест, де вимагали звільнити лідера руху Остапа Стахіва.

У листопаді 2021 року Стахіва відправили на психіатричну експертизу.

Раніше Остапа Стахіва доставили до зали суду, де він давав перші коментарі з камери. Казав, що напередодні невідомі викрали з лікарні і відвезли у слідче відділення. За його словами, він зле почувався.

Перед тим працівники Служби безпеки України провели обшуки у відомого львівського антивакцинатора Остапа Стахіва.

Згодом його госпіталізували до лікарні. Як повідомили у лікарні швидкої допомоги, разом із чоловіком у приміщення лікарні прийшла ще група агресивних людей. Втім у лікарні наголосили, від них Остап Стахів вийшов цілий і неушкоджений.

Лідера «антивакцинаторів» Остапа Стахіва, якому СБУ вручила підозру, звинувачують у закликах до повалення конституційного ладу в Україні та співпрацею з російською федерацією.

Раніше також писали, що львівські депутати звернулися до СБУ з приводу діяльності антивакцинатора Стахіва. Вони вимагали розпочати досудове розслідування та перевірити наявність російського впливу на рух антивакцинаторів.

Прокурори отримали висновок судово-медичної експертизи, за результатами якої Остап Стахів визнаний здоровим. Відтак, у разі доведення його вини він відбуватиме покарання.

Читайте також:

= «Донором став чоловік із сусіднього села: на Волині знову провели пересадку серця»;

= «На заході України виявили австралійського павука: чи небезпечний він»;

= «Мама малюка з Рівного, який став донором для трьох дітей, розповіла, як усе було».

Реклама Google

Telegram Channel