Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Гороскоп на 2–8 жовтня

Гороскоп.

Фото ілюстративне / facebook

Гороскоп на 2–8 жовтня

Овен (21.03 – 20.04)

Не потрібно чекати ні хвилини, щоб почати робити світ кращим. Повторюйте собі цю фразу щоранку! Ви народжені, щоб творити добро, освітлювати шлях іншим... Сприятливий день  – четвер, несприятливий  – вівторок.

Телець (21.04 – 21.05)

Краще бути впевненим у хорошому результаті, ніж сподіватися на чудовий. Завжди й у всьому викладайтеся на 100%, не перекладайте відповідальність на інших. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

Близнята (22.05 – 21.06)

Помоліться за близьку людину на передовій! І запам’ятайте: із сьогоднішнього дня у вашому словнику немає слова «неможливо»... Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

Рак (22.06 – 22.07)

Не опускайте рук після невдач, тому що вони відчиняють перед вами нові двері. Пам’ятайте: поки інші святкують перемогу, ви працюєте і стаєте сильнішими... Сприятливий день  – вівторок, несприятливий – понеділок.

Лев (23.07 – 21.08)

Продовжуйте рухатися вперед, боротися за своє щастя, відстоювати свої мрії. Тільки тоді до вас прийде успіх... Сприятливий день – середа, несприятливий – четвер.

Діва (22.08 – 23.09)

Візьміть у середу вихідний. Бо навколо багато людей, які хочуть вашого падіння і порушити вашу внутрішню гармонію. Не допускайте цього... Сприятливий день – четвер, несприятливий  – середа.                                    

Терези (24.09 – 23.10)

Чудеса там, де в них вірять. Успіх там, де на нього заслуговують. Банально, але факт: наші думки впливають на перебіг життя... Сприятливий день – субота, несприятливий – п’ятниця.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Вашої молитви потребує близька людина. І вам час попросити в Бога за себе. А затим переведіть дух і продовжуйте боротися далі – ви зможете все! Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Олімпійськими чемпіонами не народжуються, ними стають. І процес цей не з легких – травми, біль, сльози… Беріть приклад із найкращих. Боляче? Терпіть! Сприятливий день – четвер, несприятливий – неділя.

Козеріг (22.12 – 20.01)                                                                                                                             

Успіх не звалиться з неба. Ви не отримаєте все й відразу. Але старанність і цілеспрямованість обов’язково приведуть до мети... Сприятливий день  – вівторок, несприятливий  – понеділок.

Водолій (21.01 – 18.02)

Якщо по-справжньому чогось хочете, шукайте те, що допоможе цього досягти. Недарма кажуть, захочеш – знайдеш можливість, не захочеш – знайдеш сотні відмовок... Сприятливий день – середа, несприятливий  – понеділок.

Риби (19.02 – 20.03)

Люди схильні засуджувати тих, кого не розуміють. Тих, хто відрізняється... Але не дійте на догоду натовпу. Працюйте над собою! Сприятливий день  – четвер, несприятливий  – понеділок.

Читайте також: Церковний календар за новоюліанським стилем.

Реклама Google

Telegram Channel