Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Олексій Арестович уперше назвав причину розлучення з двома дружинами

Третя дружина – Анастасія – була однією з його слухачок у психологічній школі, де і відбулося їхнє знайомство.

Фото із сайту today.ua.

Олексій Арестович уперше назвав причину розлучення з двома дружинами

Також він прокоментував стосунки з третьою – Анастасією

Колишній радник Офісу Президента переконаний, що причиною розриву стало різне бачення майбутнього.

Зокрема, найбільше це проявилося у підходах до виховання дітей. У колишніх дружин було одне бачення щодо виховання доньок, а в Арестовича зовсім інше. «У мене є теорія, яка полягає в тому, що люди розлучаються, коли починають жити різним майбутнім. Це єдина справжня причина розлучень. Є стартові причини, які запускають процес, наприклад подружня зрада, фінанси, скандали. Але насправді – це різні світи», – сказав Арестович в інтерв’ю Аліні Шаманській.

За словами блогера, він першим ішов від дружин, хоча ще мав почуття до них. Однак Арестович розумів, що так буде краще не лише їм, а й дітям.

У мене є теорія, яка полягає в тому, що люди розлучаються, коли починають жити різним майбутнім.

Після розлучення чоловік залишився в чудових стосунках із колишніми та допомагає їм матеріально. «Я просто розумів, що не варто жити разом, тому що ми руйнуємо одне одного, і це все впливає на дитину.

Розлучався, коли в мене ще були почуття до цих жінок. Я просто розумів, що далі не треба, буде гірше», – зазначив Арестович.

Блогер також зізнався, що й з третьою дружиною Анастасією у них є розбіжності у вихованні сина, але вони не суттєві, тож жодним чином не впливають на їхній шлюб. «Трішки перегинає палицю, бо це мама. Але я став старшим і мудрішим. Та й не такі вже у нас розбіжності. Ми з Настею дуже схожі, тому розбіжності можемо перетерпіти. Але я їй іноді можу сказати: робімо не так, робімо так», – розповів він.

Зазначимо, Олексій Арестович був тричі одруженим. Від попередніх двох шлюбів він має двох доньок. Нині Арестович одружений із підприємицею Анастасією, яка народила йому сина.

Реклама Google

Telegram Channel