Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Народила двійнят прямо  у салоні «швидкої»

Санітарний транспорт було зупинено на узбіччі, довелося екстрено приймати пологи.

Фото із фейсбук-сторінки Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медичних катастроф.

Народила двійнят прямо у салоні «швидкої»

Вночі 26 листопада о 1 годині 53 хвилини бригада екстреної медичної допомоги Горохівського відділення ЕМД, пункту ЕМД села Шклінь Луцького району на робочий планшет отримала термінове повідомлення: «Вагітність восьма. Початок передчасних пологів»

Як зазначає на своїй фейсбук-сторінці Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медичних катастроф, бригада ЕМД прибула на місце виклику за лічені хвилини.  

Породіллі всього 33, це вже 8-ма вагітність. Після огляду пацієнтки з’ясувалося, що термін її вагітності приблизно 20 тижнів. Керівником бригади було прийняте рішення про негайну госпіталізацію.

Під час транспортування пацієнтки пологова діяльність стрімко наростала. Санітарний транспорт було зупинено на узбіччі, довелося приймати пологи в салоні «швидкої».

Завдяки злагодженій роботі фельдшера з медицини невідкладних станів та водія автотранспортних засобів (санітарного автомобіля) жінка народила двійнят – хлопчика та дівчинку. Крихітки з’явилися на світ із масою тіла приблизно до 500 грамів.

Маму та немовлят доставили до профільного закладу охорони здоров’я під нагляд спеціалістів. 

Наталка НЕКОЗ.

Читайте також: Жінці з Волині видалили пухлину вагою майже 4 кілограми.

Реклама Google

Telegram Channel