Курси НБУ $ 39.67 € 43.08
Мольфар Довбуш знає,  коли закінчиться війна

«Для Перемоги потрібна віра й сила», – переконаний знахар.

Фото із сайту tsn.ua.

Мольфар Довбуш знає, коли закінчиться війна

Чекаємо на парад планет

Знаний карпатський мольфар Довбуш (на фото) поділився з ТСН прогнозом, як і коли закінчиться війна в Україні та яке майбутнє на нас чекає вже після війни. «Україна стане Україною, коли мають прийти і нею керувати чоловік із жінкою. Жінка буде старшою, чоловік буде їй допомагати. Хто вони, я не знаю. Вони ще заховані поки що. В кінці серпня парад планет буде, п’ять планет сходяться, і я думаю, що і Перемога буде. Був 1991 року парад планет – то Союз розпався. А зараз, я думаю, росія менша. Для Перемоги потрібні віра й сила», – каже мольфар.

Україна стане Україною, коли мають прийти і нею керувати чоловік із жінкою. Жінка буде старшою...

На його думку, за результатами війни Україна зможе повернути Крим і всі інші окуповані території. «Я думаю, чи ще оця Кубань повернеться до нас», – розмірковує Довбуш.

Прогноз від історика

На російську федерацію чекає гірше майбутнє, ніж було у російської імперії після поразки від Японії чи у Радянського Союзу після програної війни в Афганістані. Таку думку висловив доброволець Збройних сил України та історик за фахом Олексій Чирній (на фото). Однак, на його думку, теперішня війна, яку веде рф, має важливий нюанс. «Є одна різниця. Афганістан і російсько-японська війна – це локальні війни, що стосувалися тільки їхньої держави й маленьких держав, з якими вони воювали. А тепер війна має зовсім інший характер. І, м’яко кажучи, я думаю, після нашої Перемоги вони не просто розпадуться. Там набагато глобальнішими будуть проблеми. У них. Не в нас», – резюмував він.

Читайте також: Україна повернула тіла 66 загиблих воїнів.

Реклама Google

Telegram Channel