Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Актриса, яка звинуватила Депардьє в сексуальному насильстві, вчинила самогубство

«Цей монстр дозволяв собі вдосталь насолодитися під час зйомок, максимально використовуючи близькість усередині карети».

Фото із сайту youtube.com.

Актриса, яка звинуватила Депардьє в сексуальному насильстві, вчинила самогубство

Відомий ґвалтівник вже 10 років – громадянин росії

У 2013 році Депардьє отримав з рук путіна  російський паспорт.
У 2013 році Депардьє отримав з рук путіна російський паспорт. / 2013 AFP

 60-літня французька актриса Еммануель Дебевер, яка звинувачувала Жерара Депардьє (обоє на фото в кареті) у сексуальних домаганнях та насильстві, вчинила суїцид. Французька преса повідомляє, що акторка зістрибнула з мосту в річку Сену у Парижі 7 грудня. 

Дебевер вчинила суїцид того самого дня, коли в ефірі одного із французьких каналів показали документальний фільм про відомі випадки домагань та сексуального насильства з боку Депардьє. У ньому також прозвучала заява Дебевер, яка звинуватила Депардьє у домаганнях на зйомках фільму «Дантон» (1982) польського режисера Анджея Вайди. Водночас у документальному фільмі винуватість актора «ставили під сумнів».

У 2019 році Дебевер у Facebook опублікувала допис, у якому розповіла, що відбувалося на зйомках. «Цей монстр дозволяв собі вдосталь насолодитися під час зйомок, максимально використовуючи близькість усередині карети. Сунув свою товсту лапу мені під спідницю, щоб, за його словами, «мені стало краще». Я не дозволила цьому статися», – написала тоді актриса.

У квітні 2023 року французький сайт Mediapart опублікував свідчення 13 жінок, які звинуватили Депардьє у домаганнях та сексуальному насильстві.

Уперше про висунення Депардьє обвинувачень у зґвалтуванні стало відомо у лютому 2020 року. Актриса, імені якої тоді не афішували, звернулася до поліції із заявою, у якій повідомила, що влітку 2018 року зазнала сексуального насильства з боку зірки кіно. Слідство у цій справі припинено у червні 2019-го, оскільки не було виявлено складу злочину, а сам актор усі звинувачення відкидав. У серпні 2020-го прокуратура надіслала запит щодо поновлення справи, і восени того самого року розслідування поновили.

Тим часом у грудні 2021-го на той момент 25-літня канадська актриса Шарлотта Арнольд у Twitter заявила, що Депардьє зґвалтував її у серпні 2018 року. Актриса зазначила, що приховувала те, що трапилося, але це «мовчання ховало її живцем».

У квітні 2023-го французький сайт Mediapart опублікував свідчення 13 жінок, які звинуватили Депардьє у домаганнях та сексуальному насильстві.

Вони заявили, що це відбувалося протягом останніх 20 літ під час зйомок та у громадських місцях.

Як відомо, Депардьє у 2013 році став громадянином рф та отримав як подарунок від влади квартиру в Саранську. російський паспорт актору вручив у Сочі президент країни-агресора владімір путін.

У квітні 2015-го Депардьє покинув росію і переїхав до Бельгії. Восени 2020 року він прийняв православ’я.

Лія ЛІС.

Реклама Google

Telegram Channel