Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Заради Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян пішов від дружини

«Ось хто у нас головний!». Схоже, криза в їхніх стосунках уже позаду.

Фото з instagram-сторінки Тоні МАТВІЄНКО.

Заради Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян пішов від дружини

Закохані вже сім років живуть у щасливому шлюбі

На перевірку почуттів знадобився рік

Співачка Тоня Матвієнко та музикант Арсен Мірзоян познайомилися у далекому 2011-му на проєкті «Голос країни», в якому обоє брали участь. Щоправда, стосунки пари почалися не без неприємностей. Справа в тому, що Мірзоян заради Матвієнко залишив першу дружину.

Арсен Мірзоян зізнався, що одразу звернув увагу на Тоню. Сама ж співачка не квапилася відповідати чоловікові взаємністю. Однак вони підтримували одне одного, підбадьорювали та заспокоювали перед виступами.
Коли «Голос країни» добіг кінця, то й спілкування між парою припинилося. Щоправда, доля їх почала все частіше зводити разом. Спочатку вони вирушили у спільний тур містами України, а також раз по раз перетиналися на спільних концертах. Згодом Арсен взагалі знявся у кліпі Тоні. Це сталося випадково. Кліпмейкер Кадим Тарасов, який знімав для Матвієнко кліп, заявив, що хоче бачити в головній ролі Мірзояна.

В артистів виникли почуття одне до одного. Щоправда, вони намагалися з ними боротися та переконатися, чи дійсно варто спробувати. Річ у тім, що Арсен Мірзоян на той час був одружений та виховував із першою дружиною двох синів. «Коли між нами виник роман, довелося перевіряти себе, воювати, намагатися зрозуміти, чи справді це любов, чи просто захоплення. Щоб розібратися, потрібен був майже рік», – розповідав Мірзоян в одному з інтерв’ю.

«Я відверто сказала всьому світу, що я покохала чоловіка, який був у стосунках. Чому мені за це має бути соромно?».

Коли артист остаточно усвідомив, що кохає Тоню, то пішов від першої дружини. «Це була навіть не розмова, а просто констатація факту. Говорити на цю тему було дуже тяжко, тому я просто виклав усе, як є, і пішов...» – згадує Мірзоян.

Після розриву з першою дружиною співак почав будувати стосунки з Тонею. Сама ж Матвієнко розуміє, що саме через неї Мірзоян покинув першу дружину. «Я відверто сказала всьому світу, що я покохала чоловіка, який був у стосунках. Чому мені за це має бути соромно? Я образила людину. Я це все розумію. Вона на мене ображена», – каже артистка.

Дві весільні церемонії

Стосунки пари від 2013 року почали стрімко розвиватися. 15 січня 2016 року закохані стали батьками. У них народилася спільна донька, яку вони назвали Ніною. Але взаємини Мірзоян та Матвієнко узаконили лише 15 червня 2017 року. Пара відгуляла весілля в одному з ресторанів на березі Дніпра. Тоня одягнула пишну весільну сукню, а Арсен – стриманий чорний костюм. На весілля закоханих прийшли лише найближчі друзі, усього було близько 60 гостей. Весільну церемонію вів співак Олег Винник, за дружбу був Олександр Положинський.

До речі, вже 2018 року закохані зіграли повторну весільну церемонію, щоправда, цього разу в Таїланді. Парочка обмінялася обітницями на морському узбережжі острова Ко Чанг, а також насолодилася там медовим місяцем.

Нині артисти живуть у щасливому шлюбі та виховують дітей – спільну доньку Ніну, а також дітей від попередніх стосунків. Матвієнко чудово ладнає з синами Мірзояна. Тим часом музикант знайшов спільну мову з донькою Тоні Уляною.

Хоча під час повномасштабної війни у стосунках пари була криза, однак вони змогли з нею впоратися. 

Реклама Google

Telegram Channel