Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Мобільні їдальні – новий проєкт  від волонтерів для захисників

«Бійці зможуть тут облаштувати свій побут – зберегти та розігріти їжу на чергуванні, поїсти, поспати. Для цього є все необхідне…»

Фото із сайту eurosolidarity.org.

Мобільні їдальні – новий проєкт від волонтерів для захисників

Фонд Порошенка разом із волонтерами ГО «Справа громад», крім мобільних прально-душових комплексів, автомайстерень та шиномонтажів, виготовляє для ЗСУ мобільні їдальні

У контейнері, який зовні нічим не відрізняється від інших, всередині є все для комфортного приготування їжі, відпочинку і навіть сну. Витяжка, індукційна плита, потужний генератор, холодильник, бойлер, шафи для зберігання речей, меблі, зокрема великий стіл, передбачені й спальні місця.

Петро Порошенко переконаний: комфорт для бійців дуже важливий, адже після холодних і вогких окопів наші захисники й захисниці заслуговують найкращого. «Наші знамениті мобільні лазні вже є у 130 батальйонах ЗСУ, ними користуються майже 100 000 бійців. Ми поставили на потік пересувні авторемонтні майстерні, самостійно виробляємо також мобільні шиномонтажі. А це наш новий експериментальний проєкт – мобільна їдальня для військових», – пояснює Петро Олексійович.

«На наших вантажівках-велетнях «Фоден» цей контейнер буде доставлятися в зону роботи ППО, операторів безпілотників, проведення бойового чергування, – продовжує п’ятий Президент. – Бійці зможуть тут облаштувати свій побут – зберегти та розігріти їжу на чергуванні, поїсти, поспати. Для цього є все необхідне… Це четверта частина проєкту Фонду Порошенка та «Справи громад» – «Турбота для Перемоги». Разом із вами ми робимо побут військових кращим, теплішим та комфортнішим. Впевнений, що  у нас все вийде», – переконаний Порошенко.

Перша пересувна їдальня вже проходить тестування у логістичному батальйоні ДШВ.

До речі

Загалом від початку повномасштабного вторгнення Порошенко з волонтерами передав у військо 130 прально-душових комплексів, 30 командно-штабних машин управління БПЛА, 3 мобільні шиномонтажі, 30 пересувних авторемонтних майстерень, 300 вантажівок DAF Leyland, 61 DAF YA 444X, 20 вантажівок TATRA, 17 вантажівок FODEN та багато іншої техніки.

Загальна сума допомоги, наданої ЗСУ, перевищила 4 млрд грн.

 
 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Стало відомо, скільки українських біженців перебуває в країнах ЄС.

Реклама Google

Telegram Channel