Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Родичі волинського олігарха відкриють у Карпатах аквапарк «Мавка»

На території аквапарку відкриють дев’ять саун та стільки ж басейнів.

Фото із сайту styknews.info.

Родичі волинського олігарха відкриють у Карпатах аквапарк «Мавка»

Компанія ТОВ «Буковель», що належить синові та ексдружині нардепа Ігоря Палиці, отримала право на використання бренду з іменем героїні мультфільму, знятого за мотивами твору Лесі Українки

 

 Відкриття аквапарку «Мавка» заплановане на літо 2024 року. Вже погоджений дизайн-проєкт, зараз встановлюють гірки, а незабаром розпочнеться етап оздоблювальних робіт.

Як пише «NV Бізнес», на території аквапарку відкриють дев’ять саун та стільки ж басейнів, три з яких працюватимуть під відкритим небом із температурою +35° цілий рік. Буде також дитяча зона, фудкорт, бари та ресторан. На першому етапі відкриється сім гірок, а згодом їхня кількість збільшиться вдвічі. Суму інвестицій у цей проєкт та вартість квитка в компанії не озвучили.

Суму інвестицій у цей проєкт та вартість квитка в компанії не озвучили.

Як відомо, зареєстроване 7 років тому ТОВ «Буковель» належить Захару та Олені Палиці – сину та ексдружині Ігоря Палиці, давнього соратника Ігоря Коломойського, який зараз перебуває в сізо.

Ігор Палиця – народний депутат, раніше він очолював найпопулярнішу на Волині партію «За майбутнє», однак нещодавно оголосив, що йде з публічної політики, щоб сконцентруватися на роботі благодійного фонду, допомозі армії, переселенцям та малозабезпеченим.

Олександр НЕКРАЩУК.

Реклама Google

Telegram Channel