Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Мені не шкода бабів сімейства Гринкевичів

Будівельний альянс сім’ї Гринкевичів нагрів Міноборони більш як на 1 мільярд гривень, відшиваючи одяг для ЗСУ.

Фотоколаж із сайту antikor.com.ua.

Мені не шкода бабів сімейства Гринкевичів

Багатьох корупціонерів палять їхні баби – дружини, коханки, наречені. Чому «баби»? Бо складно назвати цих істот жінками, у той час, коли в країні в геометричних прогресіях росте кількість вдів, сиріт, інвалідів війни. Чому так?

Зазвичай, коли до тупої жінки попадає у руки Cartier і Prada – в неї вимикається мозок і вона спішить цим похизуватися. Вивалити з нутром. 

Тому ні. Мені не шкода бабів сімейства Гринкевичів (львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, якого називають одним із найбільших постачальників Міністерства оборони України, затримали за спробу підкупити одного з керівників Державного бюро розслідувань хабарем у 500 тисяч доларів. – Ред.), які пішли хизуватись багатством під час війни. Особливо в шоці від балакучої невістки Соні Морозюк – мисткині «сенсів», якій захотілось інтерв’ю на СТБ, ютубу і галерей. І яка вивалила купу цікавої інфи про ролекси, браслети, каблучки...

У світі не бракує кейсів, коли моделі й актриси, які справді «досягли всього самі», виходили заміж за мультимільйонерів та мільярдерів. 

Чи було якесь стрьомне про корупційні статки і фонтани від Меланії Трамп, Міранди Керр, Карлі Клосс та Серени Вільямс? Ні. 

Або є дружина мільярдера Франсуа-Анрі Піно і відома актриса Сальма Хайєк, яка до заміжжя справді досягнула усього сама. Років так 20 досягала. 

Мадам Піно може дозволити собі YSL, Gucci, Balenciaga, Bottega Venetta і діаманти Boucheron – її чоловік власник цих брендів. На червоних доріжках вона вдягає весь цей люкс. І це лише підкреслює, яку ефектну харизматичну жінку має один із найбагатших чоловіків світу. 

Але коли у неї інтерв’ю – у Сальми нема розповідей про «цю сумку мені чоловік з роботи приніс», «це мені подарував», «мої туфлі коштують хуліярд». Ні. Хайєк залюбки розкаже про сімейні пранки, про те, як молилась, щоб у неї виросли груди. І ще забавні історії, як вона «укатала» Франсуа завести 10-ту собаку або хом’яка. «Хотіла йому сказати, що у мене була інтрижка, аби він легше переніс інформацію, що я привезла з Болгарії цуценя». Або «мій чоловік зайшов у ванну, знайшов там качку. І став кричати, що я його обманула, коли клялась, що більше нікого не заведу. А вона сама залетіла». 

До слова, Сальма розказувала, що на перших побаченнях говорила з Піно про моду, футбол, історію, космос, науку. Власне, тому і зрозуміло, чому мільярдер побрався саме з цією жінкою і був ініціатором пишного весілля в старовинному театрі Ла Феніче. Тобто не було оцього: «я покохала ромчика і ми не розмовляли про роботу». 
Людина, яка досягла всього сама і справді купається заслужено в люксі – не розказує про люкс. Наші ж скоробагатьки вважають за необхідне показати люкс на крові. Щось тут не те.

Ще мені дуже сподобалось, як вівцю-невісточку пішли підтримувати її феміністичні подружки, одна з яких виявилась дружиною скандального «есбеушника», пов’язаного з Татаровим та Єрмаком. Ця панянка-захисниця умудрилась поїхати на концерт Бейонсе в двох кольє з діамантовими пенісами. Зате «дєвочка, держись!».

P.S. За попередніми оцінками ДБР, нечесні схеми Ігоря Гринкевича призвели до зриву постачання товарів для Міністерства оборони і збитків бюджету на 1,2 мільярда гривень. 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА, журналістка, блогерка.

Читайте також: Соня Морозюк: «Я не буду з людиною, яка зрадила свою країну».

Реклама Google

Telegram Channel