Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Хай замовкнуть автомати, ми йдемо колядувати!»

З вірою в Перемогу!

Фото ілюстративне / facebook.

«Хай замовкнуть автомати, ми йдемо колядувати!»

Війна змусила наших дітей подорослішати передчасно. Доки батьки тримають фронт і тил, наші маленькі сонечка також не стоять осторонь. І це зворушує до сліз

Зберігаючи традиції світлого свята, діти не лише відтворювали дух Різдва, а й робили добру справу. Згуртувавшись, маленькі колядники збирали кошти не для себе, а для наших воїнів. Чисте дитяче серце має найбільше віри, тому з їхніх вуст слова і пісні звучать особливо щиро. Юні патріоти ладні були відмовитися від подарунків чи купівлі омріяної іграшки заради допомоги захисникам. Кошти, які вдалося зібрати, були різними, але кожна зароблена гривня з дитячих рук має особливу цінність.

Так, талановиті дошкільнята із села Суходоли Володимирського району змогли зібрати майже 17 тисяч грн на потреби ЗСУ.

Сестрички із села Самоволя Павлівської громади, 9-літня Валентинка і 7-річна Злата Рода, під час Різдвяних свят наколядували понад 5 тисяч. Ці гроші дівчатка передали на допомогу бійцям на передовій.

Наймолодші жителі села Перемиль Берестечківської громади Анна-Марія Ряба, Єлизавета, Анастасія і Юрій Василюки також долучилися до хорошої справи. Своїми колядками і віншуваннями вони змогли зібрати понад 24 тисячі гривень для ЗСУ. 

У селищі Колки Волинської області шестеро дітей загиблого українського Героя Євгена Головчака наколядували воїнам під час Різдва 2 тисячі гривень...
Таких прикладів на Волині є чимало. І саме ці дитячі дарунки є взірцем справжньої любові до ближнього. 

Волинські захисники, які отримали таку безцінну допомогу, були зворушені патріотизмом і небайдужістю малечі. Бо допоки дитячі серця обійматимуть воїнів – всі ми будемо сповнені сили і віри рішуче йти вперед!

Наталка НЕКОЗ, редакторка відділу інтернет-новин газети «Волинь».

 Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Брати-довгожителі з Волині переступили 90-літній рубіж.

Реклама Google

Telegram Channel