Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Гороскоп на 22 – 28 січня

Нехай Вам пощастить!

Фото із сайту wona.com.ua.

Гороскоп на 22 – 28 січня

Овен (21 березня – 20 квітня)

 

Утримуйтесь від ризикованих інвестицій та уникайте витрат на зайві розваги. У стосунках проявляйте терпіння та будьте відкритими під час комунікації з іншими. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

Телець (21 квітня – 20 травня)

 

Будьте обережними зі своїми фінансами. Плануйте бюджет та уникайте витрат на зайві речі. Розгляньте можливості економії. У взаєминах будьте готові до компромісів – уявіть себе на місці тієї людини. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

 

Не виключено, що саме зараз почнеться перiод, пов’язаний з умiнням правильно спрямовувати свої життєвi сили. Можливо, Близнюкiв чекає романтичне побачення або зустрiч із давньою симпатiєю. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

Рак (22 червня – 22 липня)

 

Поганi передчуття Ракiв можуть виправдатися. Самолюбство i гiднiсть будуть випробовуватися. Образливi слова, сказанi ними зопалу, надовго залишаться в пам’ятi людей. Тому не гарячкуйте! Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

Лев (23 липня – 22 серпня)

 

Ваша комунікабельність допоможе познайомитися з цікавими людьми. Тому будьте відкритими до появи нових людей у вашому оточенні. Проте уникайте непорозумінь у спілкуванні та будьте уважними до почуттів інших. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 

Тиждень виявиться повним спокус. Не виключенi конфлiкти з партнерами i друзями або великий скандал у сiм’ї. Намагайтеся уникати необережних висловлювань i зловживання алкоголем. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

 

Ймовiрно, що ви зiткнетеся з грубiстю, нерозумiнням. Дрiбнi сварки можуть розростися до великого скандалу. Несприятливий тиждень для активної дiяльностi у професiйнiй сферi. Будьте дипломатичними! Сприятливий день – середа, несприятливий – четвер.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

 

Ваша впертість та цілеспрямованість приведуть до професійного зростання. Також цей тиждень – вдалий для кохання. Хорошим рішенням буде влаштувати побачення або якусь спільну прогулянку. Сприятливий день – неділя, несприятливий – четвер.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

 

Доля може зробити несподiваний поворот. І з грошима уникайте ризикованих рішень. А ось у спілкуванні будьте веселими та оптимістичними з іншими. Ваша енергія стане для когось великою підтримкою. Сприятливий день – середа, несприятливий – субота.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

 

Цього тижня краще економити або ж взагалі відкласти частину грошей. Будьте обережнi, уникайте людних мiсць. У вихідні краще не сидіти вдома, а провести час з однодумцями. Сприятливий день – субота, несприятливий – четвер.

Водолій (21 січня – 22 лютого)

 

Сприятливий тиждень для духовного вдосконалення. Багатьом Водолiям доведеться зробити складний вибiр. Можливi спокуси легкого i безтурботного життя. Відновіть старі зв’язки та знайомства. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

Риби (20 лютого – 20 березня)

 

Найближчим часом вам не слiд сподiватися на якi-небудь грошовi надходження. Усi справи так чи iнакше будуть пов’язанi з фiнансами: доведеться вiддавати i знову брати в борг, займатися пошуками нових заробiткiв. Сприятливий день – субота, несприятливий – вівторок.

Читайте також: «Якою буде сьогодні погода на Волині».

Реклама Google

Telegram Channel