Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
«Дійна корова»: жінка виграла у лотерею 187 млн доларів, але...

У серпні 2012 року Джилліан Бейфорд разом зі своїм тодішнім чоловіком Адріаном виграла суму, яка змінила її життя.

Фото із сайту glavcom.ua.

«Дійна корова»: жінка виграла у лотерею 187 млн доларів, але...

 ...розлучилася із чоловіком і пересварилася з ріднею

«Мої родичі втратили зв’язок із реальністю, не розуміють, хто вони і звідки. Вони хваляться готівкою перед людьми, що, на мою думку, зовсім огидно», – зізналася в інтерв’ю The New York Post жителька Великої Британії

Джилліан Бейфорд, яка виграла в лотерею 187,5 млн доларів.

Джилліан живе у шотландському місті Данді. Вона виграла у лотерею EuroMillions разом із чоловіком у 2012 році. Спочатку жінка мала надію, що такий великий приз зможе вирішити її проблеми, але все вийшло навпаки.

Британка розлучилася з чоловіком через рік і три місяці, оскільки вони не змогли дійти згоди, як витрачати ці величезні гроші.

Жінка погасила майже мільйонні борги свого батька, а також брата, який збанкрутував через серію невдалих бізнес-проєктів. Крім того, вона купила будинок за 350 тисяч доларів для батьків, які до того жили у вагончику.

Загалом на рідню вона витратила близько 20 млн фунтів стерлінгів.

Але цей сеанс щедрості закінчився заявою Джилліан про те, що її почали сприймати «як дійну корову» та фактично виключили із сімейного кола. Виявилось, що навіть за гроші жінка не змогла купити любов рідних, скоріше – навпаки. Їй заздрять, при цьому продовжуючи жити за її рахунок. 

Виявилось, що навіть за гроші жінка не змогла купити любов рідних, скоріше – навпаки. Їй заздрять, при цьому продовжуючи жити за її рахунок.

Як повідомляє британська преса, брат Колін, який завдяки сестрі має будинок вартістю 366 тисяч доларів і їздить на Audi, перестав спілкуватися зі своєю багатою родичкою і навіть таємно одружився зі своєю дівчиною, не запросивши сестру на весілля.

Розчарована переможниця лотереї також посварилася зі своїми батьками (батько помер у 2021-му). Мати британки заявила, що 20 млн, які Джилліан дала родині, – брехня, нібито насправді донька дала менше. Це стало останньою краплею, і Джилліан припинила з нею спілкування.

Тож жінка, яка розжилась великими грішми, фактично втратила рідню.

Ірина ОЗТУРК.

Реклама Google

Telegram Channel