Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
55-літня Надія Матвєєва  має на 20 років молодшого чоловіка

«Мама і син не дуже сприймають наші стосунки, адже тепер я не тільки їм належу».

Фото із сайту showbiz.24tv.ua.

55-літня Надія Матвєєва має на 20 років молодшого чоловіка

«Все, що б я не зробила, він хвалить»

«Любіть життя і себе в житті!»

Відома українська телеведуча звернулась до співвітчизниць, закликавши їх і під час війни  ходити в салони краси і купувати собі сукні. «Хто зараз може вирішувати, чи повинна українська жінка дбати про себе? Мовляв, «Які процедури, яка косметика, які нові сукні у такий скрутний час?». Може, це вирішують ті, хто роками не оголошує війну в Україні, щоб спокійно займатися своїми справами, виводити гроші за кордон, а нам же радити збирати дрони у себе на кухні? Може, це вирішують жінки, яким уже давно нічого не хочеться. Вони опустили руки, і сил вистачає тільки на те, щоб засуджувати інших?» – сказала телеведуча.

55-річна зірка наголосила на тому, що такі заборони можуть стати першим кроком до початку депресії. А тому це не просто «манікюр, макіяж і шопінг», це ще й певна підтримка свого ментального стану, який у багатьох і так дуже похитнувся після 24 лютого 2022 року.

Раніше я вважала, що якщо хлопець молодший – це табу у стосунках.

«А ви усвідомлюєте, що мозок, якщо людина не дбає про свій фізичний, емоційний стан, не дбає про свою зовнішність, отримує сигнал – «все, нам тут уже нічого не потрібно, можна склеювати ласти і йти з цього життя». А ви знаєте, що якщо у людини немає жодного бажання стосовно себе– це ознака початку депресії. Спершу для неї, потім для родини, а згодом і для суспільства? А ви розумієте, що коли одна жінка вколює ботокс, іде до спортзалу, купує нову сукню або просто якусь дрібничку, інші жінки заробляють на життя собі і своїм дітям?» – поділилася шоувумен.

Насамкінець Матвєєва звернулася до співвітчизниць із важливим закликом: «Тому, наші захисниці, волонтерки, працюючі жінки, мами в декреті, любіть життя і себе в житті!».

«Так, це виклик для нас, але це прекрасно!»

Двічі розлучена телеведуча каже, що її нинішній обранець – непублічна людина, не має жодного стосунку до телебачення. «Нас познайомили на вечірці. Він не знав, хто я. Його навіть немає в соцмережах. Працює у сфері, близькій до медицини. Я не думала, що буду з цим чоловіком, бо у нас відчутна різниця у віці. Він молодший за мене на 20 років. Раніше я вважала, що якщо хлопець молодший – це табу у стосунках. Мої стереотипи зруйновані життям. Ми обговорили нашу різницю у віці, коли почали жити разом. Так, це виклик для нас, але це прекрасно! Я відчула, що цей чоловік моя людина. Хоч він і молодший, але цікавий співрозмовник. Потім ми деякий час листувалися, почали зустрічатися, і, як то кажуть, «пішло-поїхало». Він захоплюється тим, яка я людина, яка я жінка. Все, що я б не зробила, він хвалить».

За словами Надії Матвєєвої, вона познайомила коханого зі своєю мамою та сином ще до війни. «Мама і син не дуже сприймають наші стосунки Напевно, ця близькість, яка між нами є, вже якимось чином не влаштовувала їх. Адже я тепер не тільки їм належу. У мого хлопця є діти (від попередніх стосунків. – Ред.). Але я люблю цього чоловіка, і нам дуже добре разом. Багато пар в часи війни ламаються, а ми, навпаки, стаємо близькими…».

Реклама Google

Telegram Channel