Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Гороскоп  на 24 січня – 4 лютого

Нехай Вам пощастить!

Фото із сайту wona.com.ua.

Гороскоп на 24 січня – 4 лютого

Овен (21 березня – 20 квітня)

 

Вам може захотітися раптово змінити місце роботи або рід діяльності. Але зараз не час щось змінювати у своєму професійному житті. У кінці тижня можуть виникнути проблеми з тиском і болем у серці. Сприятливий день – субота, несприятливий – середа.

Телець (21 квітня – 20 травня)

 

Неодружені чоловіки та жінки будуть захоплені легкими, приємними знайомствами, які закінчаться довгостроковими стосунками. Але обмежте вживання алкоголю і проводьте більше часу на свіжому повітрі. Сприятливий день – субота, несприятливий – вівторок.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

 

Близнюкам гороскоп радить бути обережнішими на дорозі і при спортивних тренуваннях. Дуже високий шанс розтягнень, травм і переломів. А ось закохані пари можуть зважитися на спільне проживання. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

Рак (22 червня – 22 липня)

 

Бізнесменам варто тримати рот на замку, тому що не всі з оточення бажають вам успіху і можуть вкрасти вашу геніальну ідею. На початку тижня Раків буде мучити головний біль. Вам слід більше відпочивати і не проводити багато часу за комп’ютером. Сприятливий день – четвер, несприятливий  – середа.

Лев (23 липня – 22 серпня)

 

На цьому тижні найбільш вразливим органом Левів буде шлунок. Ймовірно, ваш раціон харчування не дуже корисний. Відмовтеся від газованих напоїв, смаженої їжі і жирного м’яса. А також маєте помолитися за людину на передовій. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – неділя.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 

Незабаром коло ваших знайомих значно розшириться, і серед них можна буде знайти того, хто стане справжньою опорою та підтримкою на довгі роки. А ось із колишніми партнерами краще не зв’язуйтесь – розчарування буде ще боліснішим. Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

 

Цей період не підходить для початку нових романтичних взаємин, а тим більше для укладання шлюбу, тому парам варто зачекати з весіллям. Терезам не варто зловживати алкоголем, а також подбайте про свої зуби. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – п’ятниця.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

 

Гороскоп радить Скорпіонам не напружувати очі і проводити менше часу за комп’ютером. Людям із поганим зором потрібно обов’язково носити окуляри або лінзи. На початку тижня не слід переїдати і нервувати. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

 

На вас чекає довгоочікувана винагорода за минулі заслуги. Активне спілкування у тій сфері, в якій ви зайняті, допоможе знайти надійних партнерів, закласти міцний фундамент на майбутнє. В питаннях здоров’я – уникайте переохолодження.  Сприятливий день – понеділок, несприятливий – субота.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

 

Безробітні представники знака зможуть знайти затишне робоче місце, де їх вважатимуть душею компанії та справжнім лідером. Бізнесмени отримають вигідну пропозицію щодо відкриття нового перспективного проєкту. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – четвер.

Водолій (21 січня – 22 лютого)

 

У самотніх Водоліїв розпочинається яскравий період, але з відтінком драми. Він принесе захопливе романтичне почуття або запаморочливий роман, який стрімко розвиватиметься. Однак доведеться подолати безліч перешкод. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

Риби (20 лютого – 20 березня)

 

Жінки, які планують вагітність, можуть розраховувати на допомогу зірок у цьому питанні. Приділіть більше уваги здоров’ю волосся і зубів. Хворіти на цьому тижні вкрай небажано, інакше будете довго одужувати. Повертайтеся до хобі, яке ви закинули. Сприятливий день – субота, несприятливий – вівторок.

 Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: 55-літня Надія Матвєєва має на 20 років молодшого чоловіка.

Реклама Google

Telegram Channel