Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Соловій покинула  старшого на 18 років Жадана  заради молодшого

«Пройшла любов – зів’яли помідори...»

Волинь-нова

Соловій покинула старшого на 18 років Жадана заради молодшого

«Мої почуття виявилися не такими сильними, як його»

31-літня співачка Христина Соловій повідомила про розрив стосунків із 49-річним письменником Сергієм Жаданом (обоє на фото) та нові стосунки з чоловіком, якому зараз 42.

Про це вона розповіла в інтерв’ю Маші Єфросиніній. За словами Христини, вона познайомилась із Сергієм Жаданом на інтерв’ю у листопаді 2021 року. Через деякий час після тривалого онлайн-спілкування, у них зав’язались стосунки.

«Він написав мені, що хоче зробити спільну пісню. Я сказала, що пісня мені не сподобалась, але давай спробуємо зробити щось разом… Це було 23 лютого 2022 року. Ввечері він почав писати мені, що він хотів би зі мною випити, і в нас зав'язалось романтичне спілкування, яке тривало кілька місяців», – сказала співачка. Пара домовилась не розголошувати про свій роман і тримати стосунки в таємниці.

Уже під час стосунків Христина запропонувала письменнику знятися у її відеокліпі на пісню «Юність». Саме після випуску цього відео їм почали приписувати роман, однак пара подавала це як творчий тандем, хоча вже тоді їхні стосунки «були в розпалі». Також, зі слів виконавиці, на момент початку стосунків, Сергій Жадан був одруженим, а вона зустрічалась із хлопцем.

«Це був космічний союз. Мої почуття виявилися не такими сильними, як його. Він дуже цього хотів, а я трішки впала в ілюзію, що не можу йому цього не дати», – зауважила Христина.

Артистка додала, що їхні стосунки ускладнювали різні концертні графіки та відсутність змоги часто бачитися. Пара була разом майже півтора року. 

«Це був космічний союз. Мої почуття виявилися не такими сильними, як його... Хоча він дуже цього хотів». 

Ініціаторкою розриву стала Христина Соловій. Причиною вона назвала свою закоханість в іншого чоловіка, про що й дізнався письменник.

Стосунки завершились майже одразу після зйомок скандального кліпу на пісню «Серце» у львівській церкві. При цьому, на момент завершення їхніх стосунків, співачка вже зустрічалась із 42-річним чоловіком, з яким вони й досі разом.

«Бо я закохалася і не змогла на «два фронти». Він про це дізнався. Це було дуже нечесно, але мені дуже шкода. Я просто хотіла вибрати правильний момент, щоб йому про це сказати», – зазначила виконавиця.

Розрив із письменником був настільки важким, що Соловій доводиться приймати антидепресанти. «Це була дуже напружена історія, вона добряче потріпала нерви всім сторонам через те, як це сталось. Я не хотіла б про це говорити, про деталі, але було непросто», – додала співачка.

Проте вона зазначила, що вони з Жаданом залишилися у добрих стосунках.

Тим часом відомий письменник теж вирішив не мовчати. Сергій Жадан відреагував на один із мемів про їхню історію кохання. На картинці, яку поширив письменник, курить чоловік, а поруч розміщено напис: «Жадан: розлучається з дружиною, аби бути з Соловій. Соловій: закохується в іншого». Однак реакція самого Сергія виявилася досить різкою. У коментарях він грубо запитав: «Що це за х*йня?».

Лія ЛІС.

Реклама Google

Telegram Channel