Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Щепився від коронавірусу... 217 разів!

На щастя, нічого із 62-річним німцем не сталося.

Фото із сайту ukr.net.

Щепився від коронавірусу... 217 разів!

Щепився від коронавірусу... 217 разів!

62-річний чоловік із Німеччини, всупереч медичним рекомендаціям, зробив стільки щеплень протягом 29 місяців, не маючи ознак захворювання на Covid-19 та не виявляючи жодних побічних ефектів.

Німець, який мешкає у Магдебурзі, сказав, що зробив таку велику кількість щеплень з «особистих причин».

Випадок був описаний та опублікований у журналі Lancet Infectious Diseases. Дослідники зазначають, що чоловік, схоже, не постраждав.

«Ми дізналися про його випадок із газетних статей», – сказав доктор Кіліан Шобер із кафедри мікробіології університету. «Ми зв’язалися з ним і запросили пройти різні тести в Ерлангені. Він був дуже зацікавлений у цьому», – розповів доктор Кіліан Шобер.

Жодних кримінальних звинувачень чоловікові не було висунуто, адже він вакцинувався за власним бажанням та за власний кошт.

Чоловік надав свіжі зразки крові та слини. Дослідники також протестували кілька заморожених зразків його крові, які зберігалися останніми роками.

Дослідницька група заявила, що отримала офіційне підтвердження про більш ніж 200 щеплень чоловіка вісьмома різними вакцинами. «Той факт, що, незважаючи на таку надзвичайну гіпервакцинацію, не було виявлено жодних помітних побічних ефектів, свідчить про те, що препарати мають хороший ступінь переносимості», – сказав Шобер.

Як пише BBC, докази щодо 130 перших уколів були зібрані прокурором міста Магдебурга, який відкрив розслідування за фактом шахрайства, але жодних кримінальних звинувачень чоловікові не було висунуто, адже він вакцинувався за власним бажанням та за власний кошт.

Марта САЛО.

Реклама Google

Telegram Channel