Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Віталій Козловський одружився

Цікаво, чи справді дружиною Віталія стала 36-річна менеджерка та піарниця Юлія Бакуменко?

Фото із сайту show.24tv.ua.

Віталій Козловський одружився

Про зміни в житті співак повідомив найближчих людей у… родинному чаті

Про те, що він – більше не холостяк, артист, який зараз перебуває в лавах ЗСУ, повідомив у свій 39-й день народження, який відсвяткував 6 березня 2024 року. Коли одружився та ім’я коханої  Віталій Козловський поки що приховує. Утім, першим фото, де позує із загадковою обраницею, усе ж таки поділився у соц­мережах. На знімку видно, як Віталій в амуніції ніжно тримає кохану за руку, демонструючи їхні обручки.

У коментарі Козловський поділився, що цей рік перевернув його життя. Коли опиняєшся за крок від смерті, цінності змінюються полярно: хочеться спішити жити, любити, насолоджуючись кожною миттю, проведеною з найріднішими, і найважливіше не відкладати на потім.

Віталій Козловський відмовляється поки що знайомити фанатів зі своєю обраницею. Каже, що вона в нього – дуже свідома, утім, на все – свій час. Зізнається, що освідчився коханій спонтанно. Пара вирішила одразу розписатися. Молодята були лише вдвох. 

Про зміни в житті співак повідомив усіх у родинному чаті. Як стверджує Віталій, його мама була дуже щаслива такому повороту. «У моєму житті зараз все спонтанно. Мені здається, спонтанність – сестра щирості», – жартує Козловський.

Що стосується весілля, то, на думку Віталія, зараз не час для святкувань. Утім, у майбутньому він, звісно ж, хоче влаштувати гучну гулянку. «Святкувати будемо пізніше,  бо весілля треба гуляти правильно. Треба запросити усіх родичів  «гарбузових», як то кажуть, і близьких, і далеких, і всіх-всіх об’єднати на цьому святі життя. І це – буде», – запевняє артист.

Тим часом

Деякі українські ЗМІ, посилаючись на власні джерела, пишуть, що дружиною співака та воїна ЗСУ Віталія Козловського може бути його 36-річна менеджерка та піарниця Юлія Бакуменко. Вона багато років працює з зіркою, допомагає підрозділу артиста, супроводжує його в поїздках тощо.

Цікаво, що про наміри одружитися Козловський заговорив 4 роки тому. Тоді він стверджував, що проводить зі своєю дівчиною майже весь час. Це тільки підтверджує чутки про роман між ним і менеджеркою, адже вони не лише працюють, а й подорожують, гуляють та проводять час із друзями в парі.

Telegram Channel