Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Чим закінчилася сварка Соловій та Єфросиніної

«Думки – різні. Ворог – один».

Фотоколаж із сайту news.hochu.ua.

Чим закінчилася сварка Соловій та Єфросиніної

Щоб про це дізнатися, треба… задонатити 1 мільйон гривень на реабілітацію поранених бійців

Телеведуча Маша Єфросиніна та співачка Христина Соловій (обоє на фото) вирішили поставити крапку у своїй палкій публічній суперечці під час інтерв’ю і конвертувати негатив у допомогу військовим. Знаменитості готові показати повну версію їхньої сварки, якщо глядачі закриють збір для військових.

Як відомо, Соловій під час інтерв’ю звинуватила Єфросиніну, що та раніше публічно розмовляла російською. Під час інтерв’ю між співачкою і ведучою виникла палка дискусія щодо українських зірок, які надто довго «розмивали кордони» між Україною та росією. Соловій заявила, що суспільство надто толерантно ставиться до таких артистів, на руках яких – кров українців. До когорти таких знаменитостей Христина віднесла й Машу. У відповідь Єфросиніна назвала Соловій лицеміркою й аутсайдеркою шоубізу.

На цьому інтерв’ю перервалося, й жінки перейшли до іншої теми. Українці почали жартувати, що готові «скинутися», якщо Маша та Христина покажуть, чим же закінчилася їхня перепалка. Власне, це й надихнуло зірок конвертувати свою сварку в збір.

Христина Соловій під час інтерв’ю звинуватила Машу Єфросиніну, що та раніше публічно розмовляла російською.

Потім відомі запальні українки підкреслили, що кожна з них під час розмови щиро висловила власну позицію. Всупереч тому, що їхні погляди кардинально відрізняються, є те, що їх об’єднує – допомога нашим захисникам. Тож Маша Єфросиніна і Христина Соловій зробили спільну заяву, у якій пообіцяли показати, чим закінчилася їхня палка суперечка за умови, якщо глядачі допоможуть закрити збір для військових.

Зірки переконані: нині – не час зосереджуватися на сварках, а краще донатити. Тому запропонували українцям зібрати 1 мільйон на реабілітацію поранених бійців 3-ї штурмової бригади в Авдіївці в обмін на повну версію їхньої сварки.

«Думки – різні. Ворог – один. В українському соціумі завжди має бути місце діалогу. Ми по-різному проживали і проживаємо це життя, маємо різний досвід та погляди. Але ворог у нас – спільний – росія. Тому вперше в історії українські сварки будуть працювати на нашу спільну перемогу. Якщо зберемо мільйон  на реабілітацію поранених бійців 3-ї штурмової бригади в Авдіївці, покажемо вам, чим закінчилась наша дискусія. Так що донатьте, і у всіх своїх суперечках та коментарях в інтернеті не забувайте, хто наш справжній ворог», – зауважили Маша й Христина у спільній заяві.

Що ж, гарний приклад. Дорослий.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel