Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Байден вважає, що він не застарий  для ще одного президентського терміну

«Питання не в тому, скільки нам років, а в тому, скільки років нашим ідеям».

Фото із сайту cnn.com.

Байден вважає, що він не застарий для ще одного президентського терміну

Як відомо, багато хто з американських виборців побоюється голосувати на наступних виборах за «дідуся» Джо Байдена, якому зараз 81 рік

Однак, сам він каже, що відчуває сили для продовження роботи на посаді президента. «Я налаштований оптимістично. Я, дійсно, – оптимістичний. Я – оптиміст. Мої співвітчизники, питання, яке стоїть перед нашою країною, полягає не в тому, скільки нам років, а в тому, скільки років нашим ідеям», – не приховав президент США.

Байден уже є найстаршим президентом в історії Сполучених Штатів. Він випередив Рональда Рейгана, якому наприкінці другого терміну було 77 років. У разі обрання у 2024 році Байдену наприкінці другого терміну буде 86 років (Дональду Трампу цьогоріч буде 78).

Більше того, Байден запускає рекламу із жартами про свій вік. Ролик, який розпочинається з того, що він із усмішкою визнає, що він «не молодий хлопець», з’являється на екранах тоді, коли 81-річний очільник Білого дому намагається заспокоїти занепокоєння виборців щодо свого віку.

«Це – не секрет. Але ось у чому справа: я знаю, як зробити щось для американського народу», – зазначив Байден у своїй рекламі.

Наприкінці хвилинного ролика, в якому також є кадри, де його майбутній опонент від республіканців та експрезидент Дональд Трамп намагається перегорнути папку, Байден повертається до віку з інсценованим виходом.
«Послухайте, я – дуже молодий, енергійний та красивий, якого біса я це роблю?», – жартує він.

У штабі Байдена пояснили, що рекламний ролик з’явиться під час трансляції «Березневого божевілля» – вирішальних матчів баскетбольного сезону серед чоловічих студентських команд США – на ESPN та TNT, а також на телеканалах Comedy Central та FX.

Читайте також: Працівник Сенату США неофіційно передавав зброю для України.

Реклама Google

Telegram Channel