Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Відомий суддя, попри бронь, добровольцем пішов на фронт

«Я дуже чекаю на нього з Перемогою, я дуже чекаю на нього вдома».

Фото з Instagram-сторінки Соломії ВІТВІЦЬКОЇ.

Відомий суддя, попри бронь, добровольцем пішов на фронт

Коханий ведучої ТСН на «1+1 Марафон» Соломії Вітвіцької, в минулому – суддя, а нині – військовий – Олексій Ситайло, розповів, як минає його служба в лавах ЗСУ

Обранець знаменитості до початку повномасштабного російського вторгнення був головою Середино-Будського суду у Сумській області. Хоча він і мав бронь від мобілізації, але пішов добровольцем на службу, щоб захищати країну від російських окупантів. «Тут було зрозуміло, що вони прийдуть. Було прийнято рішення, що потрібно йти захищати країну і робити ті речі, які треба робити на війні. Хоча у мене є бронь, але я не з тих людей, які змінять прапорець у себе на столі», – розповів Ситайло ТСН.

До слова, коханий Вітвіцької брав участь у зачистці деокупованої Київщини. Також Ситайло пів року воював на Бахмутському напрямку та отримав дві контузії. Нині Олексій служить на кордоні з білоруссю. Чоловік отримав звання лейтенанта і підписав контракт із ЗСУ. У своєму батальйоні Ситайло служить заступником командира. Окрім того, він допомагає побратимам та, у разі потреби, консультує їх із юридичних питань. А після завершення війни чоловік планує повернутися до роботи суддею.

Соломія Вітвіцька розлучилася з попереднім чоловіком Владом Кочатковим у 2020 році. А з новим коханим, судячи з усього, вона познайомилась вже під час війни. Принаймні про те, що вона – не самотня, ведуча вперше публічно заявила восени минулого року.

Стримуючи сльози, зізнається, що оскільки її коханий служить, то вони не можуть бачитися так часто, як того хотілося б: «Ми не маємо можливості зараз зустрітися. А це, коли такі ще початкові, дуже романтичні стосунки, – складно. Я дуже чекаю на нього з Перемогою, я дуже чекаю на нього вдома. Наразі немає можливості бачитися. Але є дзвінки, є «++», є відео. Дай, Боже, здоров’я тій людині, котра придумала відеозв’язок».

Василь КІТ.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel