Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Моя мрія здійснилась»

Святослав із Андрієм домовилися колись заспівати разом на великій сцені.

Фото із сайту suspilne.media.

«Моя мрія здійснилась»

Незрячий 13-річний хлопець Андрій із Чернігова мріяв зустрітися з фронтменом гурту «Океан Ельзи» Святославом Вакарчуком і його бажання збулося

Про омріяну зустріч підлітка зі співаком розповіло «Суспільне Чернігів». Андрій живе у багатодітній родині та має ще п’ятьох братів та сестер. У хлопця добре розвинений слух, і протягом останніх двох років він займається вокалом.

Його викладачка Любов Тянутова зазначає, що Андрій має талант і абсолютний слух. Він часто наспівує пісні гурту «Океан Ельзи» та мріяв зустрітися зі Святославом Вакарчуком.

Його бажання здійснилося після того, як до навчально-реабілітаційного центру, учнем якого є хлопчик, приїхав волонтер Ігор Хонін. Чоловік зняв на відео спів Андрія і виклав відео у мережу. «Він мені сказав, що його мрія – співати з Вакарчуком. Потім я виклав відео. Думаю, що десь 100 людей сказали, що зведуть із Святославом», – зазначив Хонін.

Так і сталося, співак приїхав на зустріч до Андрія. Хлопець не одразу повірив тому, що чує саме голос фронтмена гурту «Океан Ельзи», але потім співак виконав для підлітка його улюблену пісню «Обійми».
У майбутньому Андрій домовився зі Святославом заспівати разом на одній великій сцені.

Реклама Google

Telegram Channel