Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Стала суперсильною»

Олена Зеленська.

Волинь-нова

«Стала суперсильною»

Ресторатор, шеф-кухар і дослідник української кухні Євген Клопотенко на подкасті «Пряма Червона» зізнався, які трансформації помітив у першій леді Олені Зеленській під час повномасштабної війни

Як відомо, Клопотенко разом із Зеленською проводив реформу харчування в дитсадках і школах. «Ну, ми з нею не щодня спілкуємося. Так, вона змінилася. Мені здається, що вона стала суперсильною, стала кращою. Олена не була ніколи  слабкою. Це ніби я роблю комусь компліменти в політиці. Кажу,  як людина. Я не знаю її в інших речах, ми спілкуємося дуже рідко, але вона мені завжди подобалася, її цінності. Усі ідеї, які я висловлюю, вона підтримує. Що мені ще потрібно?», – розповів ресторатор NV.

Кулінар також зазначив:  «Якщо я скажу, що я підтримую Зеленського, буду в нього вірити, що це дасть? Ми воюємо. Коли настане день перемоги, ми сядемо і будемо аналізувати, хто що робив правильно, хто – неправильно.

Зараз необхідна максимальна підтримка Президента. Якщо ми будемо розділятися в думках, то ніколи не переможемо. Усе, що він робить, я підтримую».

Оксана ТКАЧЕНКО.

Telegram Channel