Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Порноакторка знялася у фотосесії із українськими військовими

«Ось у цієї дівчини честі більше, ніж у наших депутатів та політиків. Юліє, ви – дивовижна людина», – пишуть люди в коментарях.

Фото із сайту obozrevatel.com.

Порноакторка знялася у фотосесії із українськими військовими

Юлія Сенюк із Львівщини, яку знають під псевдонімом Джозефіна Джексон, взяла участь у проєкті для допомоги українським військовим, які втратили кінцівки і потребують фінансування

Вона знялася у фотосесії із пораненими військовими у театрі для благодійного календаря, кошти від продажу якого передадуть для реабілітації та протезування військових. «Чому саме театр і костюми, спитаєте ви? А тому, що ми всі вже бачили наших хлопців у військовій формі, або ж у центрах реабілітації, що є дуже заїждженою і не цікавою темою. Тому більшість з вас просто оминає це стороною. А таке перевтілення відкриває їх із зовсім іншої сторони – вишукані, елегантні, красиві джентльмени. Це дає їм більше впевненості у собі і відчуття самодостатності. Саме такі емоції ми повинні дарувати їм, а не жаль і сльози…», – написала акторка.

29-річна Юлія Сенюк – із Золочева, що на Львівщині. Порноакторка упродовж повномасштабного вторгнення допомагає українським військовим, зокрема – зараз збирає один мільйон гривень для Центру складного ендопротезування, остеоінтеграції та біоніки.

Юлія Сенюк дебютувала в порноіндустрії під сценічним псевдонімом Джозефіна Джексон у 2019-му, коли їй було 23 роки. У 2021-му році вона взяла участь у зйомках українського комедійного міні-серіалу «Порно, я люблю тебе». Джексон використовує свою популярність, щоб привернути увагу до проблем ветеранів ЗСУ. 

Лія ЛІС.

Реклама Google

Telegram Channel