Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
До вбивства українки німець-м’ясник  із дружиною-росіянкою  готувалися не один місяць

Маму вбили, а маленьку Мію захотіли взяти собі. Чи не на органи?..

Фотоколаж із сайту radiotrek.rv.ua.

До вбивства українки німець-м’ясник із дружиною-росіянкою готувалися не один місяць

Нові подробиці гучного злочину

7 березня на набережній німецького Гоккенхайму було виявлено тіло 27-літньої біженки з України Маргарити Р. Пізніше в окрузі Рейн-Неккар були затримані двоє людей у віці 43 і 44 років з невідомою дівчинкою-немовлям. Дитину передали під опіку служби у справах дітей. Після порівняння ДНК стало зрозуміло, що вона є донькою вбитої жінки...

Подружжя в Німеччині могло планувати вбивство молодої українки та викрадення її новонародженої донечки протягом тривалого часу. Про це повідомляє видання Bild, репортери якого поспілкувалися з сусідами затриманої поліцією пари.

За інформацією видання, підозрюваними є німець (44 роки) і його дружина росіянка (43 роки). В їхньому домі знайшли неушкодженою п’ятитижневу Мію, дочку вбитої 27-літньої біженки з України Маргарити Р.
«Подружжя, очевидно, планувало вбити українку, щоб отримати її дитину –  Мію!» – стверджує таблоїд.

Протягом останніх кількох тижнів і місяців пара говорила сусідам і колегам по роботі про майбутнє «народження» їхньої доньки. Зокрема, чоловік, який працював у м’ясній крамниці, з гордістю повідомив про народження дитини кілька днів тому. Тоді він розповідав колегам, що немовля досі перебуває в реанімації.

Сусідка повідомила виданню, що в пари вже троє синів, а чоловік розповів їй у грудні, що в січні у них народиться дівчинка, чим здивував сусідку, адже дружина вагітною не виглядала.

Востаннє Маргариту Р., Марину Стеценко та Мію, начебто, бачили в ресторані із цим подружжям. З ними також була якась жінка, яка в соцмережах пропонувала українським біженцям допомогу в оформленні документів…

Іван МОЗГОВИЙ, fakty.ua

На місці вбивства Рити встановили стихійний меморіал із написом «Спочивай із миром, незнайомко».
На місці вбивства Рити встановили стихійний меморіал із написом «Спочивай із миром, незнайомко». 

 Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel